Sayfa 124/469 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 985 - 992 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

bu siteye resmi olarak yazması gerekir mahkeme sonucunu o zaman anlarız iflas mı etti yoksa etmedi mi

2. ben hala inanmıyorum iflas ettiğine dünyanın en büyük jeneratör fabrikasını batırmazlar bence

Arkadaşlar bizim yayınladığımız mahkeme belgelerinde sorun yok Murat doğan garantisi ile en doğru şekilde yayınlandı gerekçeli iflas nedenini bekliyorum daha sonra istinat temize bir avkuatta yardım alıp itiraz edeceğim. Tüm yatırımcıların bilgisine arz ederim

4. bu olay ABD nin herhangi bir şehrinde dünyanın en büyük üretim tesisi olsa şuraya yazıyorum ABD hükümeti iktidarı onu kurtarırdı bizde niye korumacılık yok kolay değil herhalde bir marka yaratmak bir devi yarATMAK onu büyütmek nerden baksan 200 milyon dolar zararı var devletin bu batış gerçekleştiği an biz bu paraları sokakta mı buluyoruz da böyle firmaların batışlarına izin veriyoruz

benim burdan teklifim gelin kurtarın bu şirketi bizim hisseler yine değersiz olsun sorun değil yine borsada olmasın hatta bizde olan hisseleri geçersiz saysınlar ama dünya devi şirketi batırmasınlar o kadar emeğe o kadar iş gücüne yazık ekonomi büyümesi bu şekil olmaz batırarak bir yere varılmaz

Senin borsada olan şirketin GENYH jeneratörü 60 Ay vade ile satın aldın ancak 1 TL ödemedik şimdik sana soruyorum jeneratör bizim mi ? Yıllarca bizim diye bize etmediklerini bırakmadılar bizim peşinde olduğumuz şey öncelikle sermayemiz daha sonra o sermayemiz ile kazandığımız kar ve temettü şimdik jeneratör iflas edince verdiğimiz sermayede 0 oldu . Malüm geçmiş yıllar karımız da yok oldu . Acı ama gerçek bu kabullenmek gerek koskoca bir hiçmişiz .☹

6. ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz ben böyle bir dünya devi fabrikanın batışına göz yumulmaması gerektiğini söylüyorum ben işin para kısmını söylemiyorum hatta ne diyorum bizim elimizde ki hisseleri geçersiz saysınlar diyorum ama fabrika batmasın onu diyorum yazıktır 200 milyon dolar ülke ekonomisi zarar edecek marka ve dünya çapında üretim ağının türkiye ayağını batırmış olmakla bu ülke kazanamaz aksine kaybeder o yüzden koruma olmalı böyle üreten fabrikalarımızı korumazsak o zaman hep ABD gibi ülkelere muhtaç kalırız her zaman

7. Bence bu şirket baştan beri böyleydi.2012 2013 gazete haberlerine bakın milyar dolarlık ciro hedefleri. Iso 5000 e girmeler. Dünyanın en büyüğü olma hedefleri.Açıklanan bilançolar 500 milyon özsermaye.Buna güvenerek tüm birikimini yatır ve gerçeğin acımasız yüzü. Büyük ders oldu.Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz ben böyle bir dünya devi fabrikanın batışına göz yumulmaması gerektiğini söylüyorum ben işin para kısmını söylemiyorum hatta ne diyorum bizim elimizde ki hisseleri geçersiz saysınlar diyorum ama fabrika batmasın onu diyorum yazıktır 200 milyon dolar ülke ekonomisi zarar edecek marka ve dünya çapında üretim ağının türkiye ayağını batırmış olmakla bu ülke kazanamaz aksine kaybeder o yüzden koruma olmalı böyle üreten fabrikalarımızı korumazsak o zaman hep ABD gibi ülkelere muhtaç kalırız her zaman
    dostum fABRİKA BATTI DİYE ÜZÜLMENE GEREK YOK SEN GİDEN PARALARINA ÜZÜL
    genpower jeneratör yani müjdat uslu batıyor(sözde)
    yer yarılıp fabrika içine girmiyor.
    ileride icra yolu ile satışa çıkar birisi müjdat uslunun adına ihaleye girer ucuz fiata alır başka bir isim altında üretime devam eder.

Sayfa 124/469 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •