Sayfa 124/940 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 985 - 992 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. İnşallah bu haber doğrudur. Spekülasyonlara neden olmamak için klubün açıklama yapması lazım..

2. Gorusmelere baslanmistir demeden çok gidemez, bkn banvt , ytd

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    inşallah bu haber doğrudur. Spekülasyonlara neden olmamak için klubün açıklama yapması lazım..
    arkadaşlar geçin bu işleri bilerek haber yaptırıyorlar yukardan malı yıkıcaklar haberiniz olsun. Başkan rehisin 1 numaralı adamı her yerden haber yapabilirler benden demesi daha nce gene bmyle haberle çaktılar hisseyi yukarlardan milletin kafasına.

Eğer ciddilerse el mahkum satacaklar, maliye bakanı bi teşekkürde trabzonspor a eder, cari açığa katkıdan dolayı.
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    arkadaşlar geçin bu işleri bilerek haber yaptırıyorlar yukardan malı yıkıcaklar haberiniz olsun. Başkan rehisin 1 numaralı adamı her yerden haber yapabilirler benden demesi daha nce gene bmyle haberle çaktılar hisseyi yukarlardan milletin kafasına.
    eger dediğin gibiyse klup şimdilik bir açıklama yapmaz bu da demek oluyorki daha gideri var. hep komplo teorileri. birisi de tutuyor ama

6. yönetim bile yaptırıyor olabilir bu haberi taraftarın gazını alıyorlar gündem değişiyorlar kimsenin bilançodan haberi olmasın kulüp finansal anlamda çökmüş inşallah gerçektir demektende kendimi alamıyorum tabi

7. birinci direnc dağıldı.
    şimdi 200 gunlukteyiz
    kırılırsa ciddiyet artar.

8. 150 milyon dönem zararı var. 1 milyarın üstünde borcu var.
    her sene zararla katlanan borçlar. sportif başarı sakat burak yılmaz'ın ayagına bakıyor.
    özkaynak eksi. varlıkları şişirme.
    siz şakamısınız.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 124/940 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •