Sayfa 124/597 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 985 - 992 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    çok özür dilerim arkadaşlar bılancoı acıklanınca gelıp yazayım diyordum geç kalmışım.

offfff berbatmı berbat bır bılanco gelmış.

biliyorsunuz benım bır excel algorıtmam var. onuda daha bugun guncelleyebıldım kusura bakmayın.

halbukı bundan once ne güzel +100 küsür puanlar veren algorıtma

bugun btcıme bakın kac puan vermış. aslında bu puanı bilanco ılk geldıgı gunden beri veriyor ancak ben sıze ancak bugun gosterebıldım.

kazaara ilerleyen yıllarda btcimi ilk 10 15 te görürsem yine yazarım. bilgi mayetınde onun harıcınde bu sayfayla işim bitti artık umarım tez zamanda kurtarırsınız.

başarılar hoşçakalın.

Sen hala batmadınmı ?

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    çok özür dilerim arkadaşlar bılancoı acıklanınca gelıp yazayım diyordum geç kalmışım.

offfff berbatmı berbat bır bılanco gelmış.

biliyorsunuz benım bır excel algorıtmam var. onuda daha bugun guncelleyebıldım kusura bakmayın.

halbukı bundan once ne güzel +100 küsür puanlar veren algorıtma

bugun btcıme bakın kac puan vermış. aslında bu puanı bilanco ılk geldıgı gunden beri veriyor ancak ben sıze ancak bugun gosterebıldım.

kazaara ilerleyen yıllarda btcimi ilk 10 15 te görürsem yine yazarım. bilgi mayetınde onun harıcınde bu sayfayla işim bitti artık umarım tez zamanda kurtarırsınız.

başarılar hoşçakalın.

Sizin algoritmik program sadece net kara bakıyor sanırım,net kar dışında sektörün ve şirket tarihinin tartışmasız en iyi bilançosu gelmişti halbuki,bilançodan sonra neden yükselmeye başladı acaba?Siz Batıçimi ilk 10-15 de gördüğünüzde,fiyatda muhtemelen 10-15 de olmuş olur zaten...yolunuz açık olsun,iyi haberlerinizi bekliyorum,arada son durumunuzu topiğe yazmayı ihmal etmeyin.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Utanmasalar fiyati yukari yapmiyacaklar yaw. Bsoke hareketlendi diye gaza basmak zorunda kaldilar. Zaten boyle yapmasalar Bsoke piyasa degeri bizi gececek. Simdi bizim capsizlari kim sikistiriyorsa helal olsun diyorum.
    Bu mirasyedilerin parasi bize zorda olsa nasip olacak ....insallah.
    Bir Eregli tahtasi bile % 10 prim yapabiliyor.....yaptiriliyor. Bizim kisi tis...tis...tis. Ben sizin gibi patronun...
    Muhabbetle kucakliyoruz.
    Simdi doviz yukari doner....bizimkide assagi tabi. Yatirimcisini bu kadar orseleyen bu katagoride baska bir senet varmi acaba merak ediyorum.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    ....... yoksunlari gunaydin.Hala baskiya devam edecekmisiniz. Sizi
    muhabbetle kucakliyoruz.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sen hala batmadınmı ?

YTD

batmışmıyım ?

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6. Hasta oluyorum boyle gorgusuzluklere
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Hasta oluyorum boyle gorgusuzluklere
    Hasta olacak birşey yok., adam kaşınanı kaşırım demiş. Helal olsun demek erdemdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,523
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Hasta olacak birşey yok., adam kaşınanı kaşırım demiş. Helal olsun demek erdemdir
    [emoji4] [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 124/597 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •