Sayfa 124/1000 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İnşaat ekonomisi ülkenin ekonomisini doğasını, havasını ,suyunu mahvetti. Gelecek nesillerin geleceğini çaldı.
    Para kazanilsa ne olur kazanılmasa ne olur?

Kimse ülkenin 10 yil 20 yıl 100 yıl sonrasini düşünmedi.

İlerde çocuklar umarım buna sebep olanlara bol bol rahmet okuyup mezarında ters döndürür.

Çünkü edecekleri o küfürleri sonuna kadar hak etmiş olacaklar.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Kira ve al sat konusunda vergi kaçırdığını düşünenlere ufak bir bilgi vereyim “vergi dairesi eski vergi dairesi degil , emlak al sat ve kiralarda acayip sistemleri var , suan yırttım diyorsunuz ama 1-2 yıl sonra çağırıp bir geçiyorlar dünyanın kaç bucak olduğunu anlıyorsunuz “

Herseyden vergi kaçırılabilir ama kira ve gayrimenkul al sat işinde vergi kaçırmaya kalkmak sözüm meclisten dışarı aptallıktır ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Her yönden mat oluyorsunuz:
    Vergiye tabi hasılata isabet eden indirilebilecek gider kısmı (İndirilebilecek Gider=Toplam Gider X Vergiye Tabi Hasılat/Toplam Hasılat) formülü kullanılarak hesaplanır. Yani ödediğiniz kiranızın tümünü katiyetle indiremezsiniz. 10binTL dahi kira ödeseniz gelir vergisi çıkar.
    Öğrenmek için eğer yanlış yaptıysam düzeltmek için soruyorum benim yıllık kira gelirim 24 bin kira giderim 24 bin ne kadar vergi öderim? Yada ödemeliydim?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Öğrenmek için eğer yanlış yaptıysam düzeltmek için soruyorum benim yıllık kira gelirim 24 bin kira giderim 24 bin ne kadar vergi öderim? Yada ödemeliydim?
    2018 yılında kiradan istisna tutarı 4400 tl , 2017 yılı icin 3900 tl .. bunun üzerindeki tutarları beyan etmek zorundasınız .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    bu zat iyicene aptala yatmaya başladı🙂

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2018 yılında kiradan istisna tutarı 4400 tl , 2017 yılı icin 3900 tl .. bunun üzerindeki tutarları beyan etmek zorundasınız .

BEYAN edildi zaten kira gideri de 24000 TL zaten

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    bu zat iyicene aptala yatmaya başladı��

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...pacak-28427007

az okuyun kardeşim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries