Sayfa 124/201 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 985 - 992 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Eski haber pompalayıcıları da geldiğine göre... size hayırlı işler bol güneşler

2. Çakacak belli. Pompacılar İşbaşında

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ..................
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Adam daha ne çaksın 3,50 den geldi 3,16 ya.Bu tahtada küçççük yatırımcı var mı daha?

5. Buralarda biraz daha tutarsa ky zıplar gibi geliyor. Sağda solda grafikler görmeye başladım. Asıl ekip de 3 altına gaz kesiyor
    Son düzenleme : rdx; 11-12-2017 saat: 22:43.

6. Bu onun bunun çocuklarında kaptırdığım 4000 tl mi gerelden çıkardım allah bunlara nasip etmesin o parayı

7. Antalya 2000 Plaza, kentsel talebin en yüksek olduğu, yoğun yaya ve araç trafiğine sahip Recep Peker Caddesi üzerinde 92 adet bağımsız bölümden oluşan, 9.000 m2 ofis, çarşı ve sinema alanlarından oluşan bir ofis binası ve alışveriş merkezidir.
    Şirket toplam yatırım amaçlı gayrimenkul portföyünde %1,44 paya sahip olan binanın değeri, Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 29 Aralık 2016 tarihli ekspertiz raporuna göre 14.707.500 TL’dir.

İnşaat Tarzı Betonarme karkas
    İnşaat Nizamı Ayrık
    Kat Adedi 15 (3 bodrum + ara + zemin + 10 normal + çekme kat)
    Yapının Yaşı ~ 22
    Bağımsız Bölümlerin Toplam Alanı 6.977 m² (92 Adet bağımsız bölümün toplamı)
    Elektrik Şebeke
    Su Şebeke
    Kanalizasyon Şebeke
    Isıtma - Soğutma Sistemi Klima
    Asansör 1 adet panaromik, 2 adet müşteri ve 1 adet yük asansörü mevcut
    Yangın Merdiveni Mevcut (Çelik)
    Güvenlik Güvenlik kameraları ve güvenlik elemanları
    Dış Cephe Presse tuğla + aliminyum doğramalı giydirme cephe
    Çatı Teras Tipi
    Otopark Yok
    Deprem Bölgesi 2. Bölge
    Satış ve Kiralama Kabiliyeti Değerlemeye konu taşınmazlar satılabilirlik / kiralanabilirlik özelliğine sahiptirler.

http://www.dogusgyo.com.tr/tr/portfo...000-plaza.aspx
    In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

8.  Alıntı Originally Posted by agbatuu Yazıyı Oku
    Bu onun bunun çocuklarında kaptırdığım 4000 tl mi gerelden çıkardım allah bunlara nasip etmesin o parayı
    Onun bunun cocugu az süzme o. Ç bunlar allahtan dolaşımı az yoksa ne yapacaklarını kestiremiyorum iyi aile cocuklarının şahenkmiş allah toprakla doyursun gözünü

Sayfa 124/201 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •