Halka açıklık oranına bak kaç lot yatırımın 2 ayda sattığı malın üzerine diğerlerine de ekle
Sent from my PRA-LX1 using Android mobile app
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
kimilerinin işi sadece muhalefettir,görevini yerine getirir kötüler dükkanın önünde bişeyler bekler!? herşeyi ortada bir firmanın hakkında atmasyon yorumlar yapanlar attıkları çamurda boğuldular yerini başkaları aldı gidip gelip destekli birşekilde kaynaksız boş laflarla bilgi paylaşanları yıldırıyorlar akıllarınca,boş verin korkusu olan hisseye güvenmeyen mide bulandırmaya gelmesin gitsin başka tahtalarda görev yapsın çorbacılarına...
Yahu benim anlamadığım kötü bir şey mi yazdım anlaman mi kit kardeşim senin tahta nin orta uzunda yonu yukarı düşecek falan mı dedim.
Sent from my PRA-LX1 using Android mobile app
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Daha dün Twitter de yine yeniden msgyo diye yazdım zaten 6.6 lardan beri alir satarım ve buradayım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takasa girince kağıtlar çok düşüp brütten çıktıktan sonra tekrar yükselirler genelde. Msgyo ise brütte iyi dayandı, ilk gün, ilk brüt takasa girdiği gün sert düşüş yaşadı %16 %17 çakıldı ama ona rağmen brütü iyi kapadı.
Bu kadar direnen yukarı gidiş trendindeki, temel olarak da özsermayesinin kat be kay fazlası karlar açıklayan ve Yen'i projeleri olan aşırı güçlü bir hisse brütten çıkınca efsane olur mu? Deli sorular?
Ytd
Not: ben de 5 6 lardan beri takipteyim devasa kar açıklamadan öncesinden beri. 15 kısa 30 uzun vade hedefi yazanlara katılan da biriyim. Zaten bir yıla çok çok yüksek hisse başı temettü verecek sırf o bile şimdiden fiyatlamaya başlar 😏 Ama yine de brüte alınınca taban yapar demiştim. Çünkü brüt takasa girmek her hisseyi kırar hepsi düşer. Ve brüt takastan çıkmak Hapisten çıkmak gibidir saha güçlü. Ama msgyo hapis hayatında bile iyi direndi, güç topladı. Şimdi bakalım neler yapacak?
Ytd
Bugün Bir Tavana Hak ettik.!![]()
Yer İmleri