Sayfa 124/495 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 985 - 992 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. bu arada şöyle bir ayrıntı var ;
    bu 20 işgünü içinde yancılarına da görev vermiş olabilirler, onlarda hisse toplayıp daha sonra transfer edebilir..
    küçük hesap yapan gaspçılar her şeyi düşünür

2.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Bu adamlar suanki kuru falan hesaplamis oyleyse.ozamanki fiyata yakin alirim demisler.ne acimasiz bir patron mus.bazen seytan diyor sat ama.cok inatlastim bunla.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Simdi bekleki 98 ulassin.ulasmazda bekle babam bekle.tek umut suan bu hissede baska varsa bilen yazsin.

3. bugünkü alımı yancılar yapmıştır..küçük hesap peşinde olan rezil adamlar

4.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    şirketin yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu ile görüştüm
    1.sorum 4 fabrikamızın ortalama toplam 300 bin M2 arsası var 110 bin M2 si kapali alan
    Bu arsalar komik bir şekilde bilançoda 5 milyon TL ile degerlenmistir.
    Toplam duran varlıklar ise 156 milyon bu çok düşük deilmi arsalar bize ait deilmi ?
    Cevap : arsaların tamamı bizim bilançoda ilk alındığı değerden görünmektedir
    Mevcut güncel değerleme olmamaktadır
    (Artık 1980 lerin fiyatları sanırım )
    2.sorum sizler spk ya başvurduğunuz da herhangi bir önemli durum yok hissemiz sığ operasyonel zorluk gibi bahaneler sundunuz.peki enerji verimliliği kanunu 28 Nisan 2017 tarihli resmi gazetede yer alan düzenlemenin geçici 5. Maddesi ile Ocak 2020 yılına ertelenmiştir .5 ay sonra binalarda mantolama zorunluluğu var .bu belgeyi alamayan menkulu kiraya veremeyecek satamayacak bu durum izocamla ilişkili bir durum tam benim ortak olarak kalma gerekcem bunu SPK ya belirttinizmi.
    Cevapları hayır
    3.sorum bistten bu şekilde çıkarsanız ne olacak spk denetimi surecekmi
    Evet ortakları çıkarmadan spk denetiminden çıkamıyoruz
    4.sorum peki öner bey bistte iken 98 i bulursak en azından bir guvencem var son 5 yıllık fiyat var BIST dışında 98 bulunursa ne olacak ya beni mağdur ederseniz ben ortaklıktan çıkmak istemiyorum ama cikacaksakta bunu bistte iken olsa en azından magduriyetim azalır.bist dışında şirket degerlemesini 5 TL cikarirsaniz ne olacak
    Cevap : bistte iken belirli fiyat kiriterleri var BIST dışında ortaklıktan çıkarma değerleme raporu ile olur.bu fiyatlardan aşşagi düşmez ama şirketin bu hakkı var bu bir yasal haktır .BIST dışına çıkıldığında mevzuat değerleme raporu ile ortakları cikarirsin diyor
    Siz mağdur oluyorsanız yasal hakkınızı kullanın
    Şirket 19;TL hisse fiyatını gördüğünde önemli nitelik işlem açıkladı elbette mağdur edildik bu açık net ortadadır SPK yatırımcısını dinlemiyor bir isler var ama mağdur edildik bari BIST dışına çıkarsa ortaklıktan çıkarmayın ben BIST dışında ortaklıktan çıkmak istemem dedim
    Oda bizim yasal hakkımız var olur olmaz bilemeyiz bu işlere hakim ortak karar verir dediler
    Bende bir ortak olarak istemeyerekte olsa, sizleri ,enerji verimliliği yasasının 2020 başında zorunlu olacağını ,ve bunun biz yatırımcıların borsadan cikararak bunu fırsata cevirdiginizi , bu durumu şirketin bistten çıkma başvurusunda SPK ya bildirmediginizi ve 300 dönüm arsanın bilançolara 5 milyon TL göründüğünü devasa 4 adet fabrikanın tüm maddi duran varlıklarının 156 milyon göründüğünü bununda yatırımcıyı mağdur ettiğini aslında bunların normal olarak fiyatlanmasi durumunda şirketin bistte bu fiyatlarda işlem görmeyeceği ve bu 20.12 durumunun olusmayacagi ni sikayet edecem dedim .
    Kendileride biz burada araciyiz hakim ortak herşeyi planlıyor çıkma gerekçelerini sundular biz bilemeyiz dediler.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsa dışında çıkarırsa bizde birlik olup mahkemeye vermeliz başka caresi yok sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by bücür Yazıyı Oku
    Borsa dışında çıkarırsa bizde birlik olup mahkemeye vermeliz başka caresi yok sanırım
    Borsa disindada ortakliktan ayirsa bile.ortakliktan cikarma tebliginden neye denk gelirssek ondan cikicaz.

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Borsa disindada ortakliktan ayirsa bile.ortakliktan cikarma tebliginden neye denk gelirssek ondan cikicaz.

Sunun yuzunden dengeyide kacirdikya ben iyice lanetledim bu kagidi.arkadas yuksek maliyetlilere Allah sabir versin.

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Sunun yuzunden dengeyide kacirdikya ben iyice lanetledim bu kagidi.arkadas yuksek maliyetlilere Allah sabir versin.

Benim maliyet yüksek 10 yıla yakin bekliyor o yüzden sonuna bekliyeceğim maliyetimin altında almak isterse mahkemeyede varım

Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Borsa dışında çıkarırsa iyi olmaz değerleme ne çıkar .ya değerleme yada son 1 yılda yaptığı çağrı yani 20.12
    Bence degerlemeyi 20.12 üzeri çıkarmazlar
    Üstelik amaçlarına buysa yazıklar olsun bu sisteme spk ve sirkket soygunu . borsa dışında işi 3/5 milyon ucuza kapatmak isterlermi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 124/495 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •