Sayfa 124/145 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 985 - 992 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. AVM'nin (bana göre gayet defansif) değerlemesi 2 milyar TL'nin üzerinde olmalı; diğer arsalar, binalar, makineler, sahip olunan canlı varlıklar vs bedava...

Bana göre, Dünya çapında firmalarla kurulan iş bağlantılarının şerefiye değeri en az 1,5-2 milyar Tl olmalı...Walmart, Kroger...Millet bunların ne olduğunun farkında bile değil...Komedi gibi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Prensip anlasma yapilmis olmasi hic birsey ifade etmez. Sonuca bakmak lazim. Kapta surekli fizibilite yaptik, yatirim yapacagiz, prensip anlasmasi yaptik diye haber gonderen bir suru tokatci var zaten. Denetleyen yok nasil olsa. Gecen sene martta prensip yapmislar. Kasimda ufak sevkiyat olmus. Gozunuzde cok buyutmeyin. Velevki anlasma yaptilar buyukce. Firmanin kapasitesi uygunmu bakalim. Avm sinide gozunuzde buyutmeyin. Musterisi olsa firma aninda satar burayi.

3. Ufak sevkiyat dediği 40 konteynır, hemen öncesindeki sipariş de 30 konteynırdı...Konteynırı kavanoz zannediyor...

Bu geyik kısmını geçecek olursak, sonuçta FADE minnacık bir şirket ve gereğinden fazla hayallere kapılmamak gerekli ki; kapasite konusunu da zaten yazmıştık geride, şayet bu iş süreklilik arz edecekse öyle tarlalara domates serip kurutmakla olmaz...Otomastona dayalı teknolojiler lazım, belki planlamada vardır bilmiyorum...

AVM'ye gelince...Son faaliyet raporuna göre doluluk oranı % 97 ve civardaki en teşkilatlı tek AVM...Para basıyor resmen ve bence yıl sonunda en kötü 80 milyon TL getirisi olacak...Niye satsın ki ?

4. 27 haziran ilk sipariş 1.1 mn kavanoz,15 ağustos 1.27 mn kavanoz,21 kasım 3. sipariş 1,62 mn adet kavanoz olacak şekilde anlaşma duyurulmuştu..

Katma değeri yüksek bu ürünler neredeyse 1 yıllık kurutulmuş domates üretiminin %50 sini kapsıyor.
    En son 21 aralıkta abd limanına varan 208 bin adet kavanoz vardı..İhracat devam ediyor sorunsuz şekilde...
    2025 yılında 120 milyon tl avm geliri bekliyorum ben...

Avm ve süt satışı üzerinden sürekli nakit akışı olması da güzel..

Patron işçi çıkarmadan ,robotlar ile üretimi arttıracağız dedi..Bu da siparişlerin devam etme olasılığını kuvvetlendiriyor..

Piyasa olayın farkına daha varamadı bence...Beklemeye devam ,nasipte ne varsa göreceğiz ..YTD

elime yapıştı.. maliyetti yüksek olmamasına rağmen stop uygulamadım...kısa al sat ile maliyeti de düşürdüm.. ancak çocuk şimdilik adam olacak gibi değil.. yengeç gibi yan yan gidiyor.. yine de para ne derse o olur..

fade ye odaklanmamın nedeni kanal dışına çıkmadan önce attığı 3 feyk.. (arka sayfada açıklaması ile mevcut..)bu feykler sonrası genelde bir yükseliş gelir.. bu yüzden 4. hareketine başlarken dükkanı açtım, bu da feyk çıktı..
    roza ve turkuazın aralığının çok ve paralel olması bir deyimi akla getiriyor.. saldım çayıra mevlam kayıra...kahvenin altta olması ve yukarı hareketinde roza ve turkuaz kesme ihtimalinin olması ise bir şarkı sözünü akla getiriyor.. ''yakalarsam muç muç..'' iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Katma değeri yüksek bu ürünler neredeyse 1 yıllık kurutulmuş domates üretiminin %50 sini kapsıyor.
    En son 21 aralıkta abd limanına varan 208 bin adet kavanoz vardı..İhracat devam ediyor sorunsuz şekilde...
    2025 yılında 120 milyon tl avm geliri bekliyorum ben...

Avm ve süt satışı üzerinden sürekli nakit akışı olması da güzel..
    Sayın Tigler'a katılıyorum...

Bu türden stratejik vizyon değişikliği potansiyeli (Walmart & Kroger hikayesi) olan şirketlerde sabırlı olmak gerekli...

2024 yılsonu ve 2025 ilk çeyrek bilançolarını görmeden şirket ve yöneticileri hakkında negatif düşüncelere girmek haksızlık olur...Finansalları görelim, eleştirilecek yön olursa onu da yaparız sıkıntı yok...İtimat esastır, yoksa bize kağıt mı yok ?!..

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    AVM'nin (bana göre gayet defansif) değerlemesi 2 milyar TL'nin üzerinde olmalı; diğer arsalar, binalar, makineler, sahip olunan canlı varlıklar vs bedava...

Bana göre, Dünya çapında firmalarla kurulan iş bağlantılarının şerefiye değeri en az 1,5-2 milyar Tl olmalı...Walmart, Kroger...Millet bunların ne olduğunun farkında bile değil...Komedi gibi...
    Çok bilgilendim,çok teşekkür ederim.Ama, AVM 'nin fiyatı bana göre en az 4 milyar olmalı diye düşünüyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ufak sevkiyat dediği 40 konteynır, hemen öncesindeki sipariş de 30 konteynırdı...Konteynırı kavanoz zannediyor...

Bu geyik kısmını geçecek olursak, sonuçta FADE minnacık bir şirket ve gereğinden fazla hayallere kapılmamak gerekli ki; kapasite konusunu da zaten yazmıştık geride, şayet bu iş süreklilik arz edecekse öyle tarlalara domates serip kurutmakla olmaz...Otomastona dayalı teknolojiler lazım, belki planlamada vardır bilmiyorum...

AVM'ye gelince...Son faaliyet raporuna göre doluluk oranı % 97 ve civardaki en teşkilatlı tek AVM...Para basıyor resmen ve bence yıl sonunda en kötü 80 milyon TL getirisi olacak...Niye satsın ki ?
    Kesinlikle çok doğru yazmışsınız.12 AYLIK İYİ GELİR ,3 AYLIK SÜPER OLUR ( 2025 -3 AYLIK).Bu arada harika bilgiler vermişsiniz,çok teşekkür ederim...

Sayfa 124/145 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •