Originally Posted by
sensor
İşbir Holdingin yönetim kurulu 2016 yılında 3 yıllığına seçilmiş,2019 da yani önümüzdeki sene yine nisan ayı gibi yapılacak olağan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi var.Bakınız arkadaşlar bu seneki 27 nisan 2018 perşembe günü yapılacak genel kurul çok önemli ; toplantı tutanağında dilek temenni bölümünde konuşulanlar oldu diye geçiştiriliyor,şu anda bizim yapmamız gereken olağan genel kurula katılacak arkadaşlar çok güzel uygun bir metin hazırlayıp olabildiğince çok kişi genel kurul gündemlerine muhalefet şerhi düşerken sermaye arttırımı ve ulusal pazara geçişin şirketin değerini çok arttıracağı halde 16 yıldır yapılmadığı için gündem maddelerine muhalefet serhi düşüp yazdırmaları gerekiyor,aksi takdirde yönetim kurulunun iyi niyetli olmadığı belirtilip gerekirse hisse sahiplerinden VEKALET ALIP OLAĞANÜSTÜ TAPLANTI İÇİN ÇAĞRI YAPILACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİNDE GEREKİRSE YÖNETİM KURULU DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIRMAK İÇİN TÜM KANUNİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI BELİRTMEMİZ LAZIM,İNANIN ŞİRKETE YÜK GETİRMEYECEK BU DURUMA
yönetim kurulu kötü niyetli değilse olumlu cevap verir,ama olabildiğince kişinin olağan genel kurula katılması ve baskı yapması lazım,bu işler olumlu olursa İŞBİR HOLDİNGİN BEDELSİZ İYİ BİR SERMAYE ARTTIRIM KARARI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İŞİ senedi nerelere götürebilir siz düşünün,bunun için kazma kürek sallamaya gerek yok,15 gün sonra
yapılacak genel kurula olabildiğince katılım gerekiyor,baskı,baskı yine baskııı....bol kazançlar...
Yer İmleri