Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 124/824 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    İşbir Holdingin yönetim kurulu 2016 yılında 3 yıllığına seçilmiş,2019 da yani önümüzdeki sene yine nisan ayı gibi yapılacak olağan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi var.Bakınız arkadaşlar bu seneki 27 nisan 2018 perşembe günü yapılacak genel kurul çok önemli ; toplantı tutanağında dilek temenni bölümünde konuşulanlar oldu diye geçiştiriliyor,şu anda bizim yapmamız gereken olağan genel kurula katılacak arkadaşlar çok güzel uygun bir metin hazırlayıp olabildiğince çok kişi genel kurul gündemlerine muhalefet şerhi düşerken sermaye arttırımı ve ulusal pazara geçişin şirketin değerini çok arttıracağı halde 16 yıldır yapılmadığı için gündem maddelerine muhalefet serhi düşüp yazdırmaları gerekiyor,aksi takdirde yönetim kurulunun iyi niyetli olmadığı belirtilip gerekirse hisse sahiplerinden VEKALET ALIP OLAĞANÜSTÜ TAPLANTI İÇİN ÇAĞRI YAPILACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİNDE GEREKİRSE YÖNETİM KURULU DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIRMAK İÇİN TÜM KANUNİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI BELİRTMEMİZ LAZIM,İNANIN ŞİRKETE YÜK GETİRMEYECEK BU DURUMA
    yönetim kurulu kötü niyetli değilse olumlu cevap verir,ama olabildiğince kişinin olağan genel kurula katılması ve baskı yapması lazım,bu işler olumlu olursa İŞBİR HOLDİNGİN BEDELSİZ İYİ BİR SERMAYE ARTTIRIM KARARI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İŞİ senedi nerelere götürebilir siz düşünün,bunun için kazma kürek sallamaya gerek yok,15 gün sonra
    yapılacak genel kurula olabildiğince katılım gerekiyor,baskı,baskı yine baskııı....bol kazançlar...
    İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
    ,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
    ,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
    Unutmayalım,herkes tanıdıklarına durumu anlatırsa özellikle ankarada oturanlar ve genel kurula gidebilecekler hiç olmazsa toplantı öncesi en az 1 lotu olursa genel kurula katılabilirler,güzel günler inşallah kısa zamanda,bol kazançlar...

3.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar o zaman uygun bir metni herkes şirket mailine yollasın; ne kadar baskı ne kadar bunaltma o kadar genel kurulda başarı,ben bir yazı kaleme alacağım yolladığım yazıyı burda paylaşacağım,bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar o zaman uygun bir metni herkes şirket mailine yollasın; ne kadar baskı ne kadar bunaltma o kadar genel kurulda başarı,ben bir yazı kaleme alacağım yolladığım yazıyı burda paylaşacağım,bol kazançlar.
    metne ana pazara geçişide dahil edin lütfen burda gördükten sonra herkes fikrini söyler son metin ortaya çıkar.

5. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı na ait bir kurumda böyle Alicengiz oyunu olması çok vahim yöneticileri mercek altına alma vakti geldi

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu örgütlenme için özellikle Ankara'da oturan ve toplantıya katılacak arkadaşlar öncülüğünde grup halinde katılım girişimi başlatılmalı, öncü olabilecek arkadaşlar var mı?
    Ben katilacagimi belirttim.katilmak istemeyen baskasina vekalet verebilir.
    Bu grup sirketlerde elektronik ortamda kattilim yok bilginize.
    Ayrica katilmayacak ortaklar mail yoluyla neden 2015 yili genel kurul gorusmelerde soz verdiginiz sermaye artisini nden yapmadiniz diye hesap sorun

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Ben katilacagimi belirttim.katilmak istemeyen baskasina vekalet verebilir.
    Bu grup sirketlerde elektronik ortamda kattilim yok bilginize.
    Ayrica katilmayacak ortaklar mail yoluyla neden 2015 yili genel kurul gorusmelerde soz verdiginiz sermaye artisini nden yapmadiniz diye hesap sorun
    Cinali hocam siz katılacaksanız diğer arkadaşlar sizle irtibat kurabilir mi?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Cinali hocam siz katılacaksanız diğer arkadaşlar sizle irtibat kurabilir mi?
    Olabilir bir neden olmasin ama oncelikle genel kurula kadar mail yoluyla sirketi bunaltalim
    Genel kuruldada oneri verebiliriz sirket isterse gundeme alir bir engel yok

Sayfa 124/824 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •