https://twitter.com/finanstepe/statu...50486075793418
RTALB GÜNİÇİ PASTA
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sağlık hisseleri gevşedi
Havayolları uçuşa geçti
Demek ki piyasa artık Corona'yı geçti gitti bitti olarak algılıyor. Her gün yeni bir ilaç ve aşı icadı , azalan ölümler, yoğun vakim oranının düşük olması nedenleriyle, piyasa sanayi hisselerinde alıyor
Corona için girmedim bu hisseye, enzim icad ederler belki diye düşündüm, yıllardır bunun üzerinde çalışıyor ARGE birimi. A1 kapital arzindan sonra ki yeniden iştirak değerlemede çıkacak Özkaynak artisimizin PDdd oranimiza yüksek pozitif etkisi için aldım bu hisseyi
Corona bitmeden önce fabrikaya güçlü bir ortak alır patron diye düşündüm.
Uluslararası bir firmanın mümessili oluruz ve kar oranımız artar katma değeri yüksek ürünler ile diye düşünüyorum
Yeni yapılan Malatya fabrikamızda üretilecek hastane tıbbi gereçlerinin bilanço etkisini düşündüm
Para cambazı Patronumuz , al takke ver külah işlemler yapiyor grup şirketlerimiz arasında. Bu da şirketlerin sermayesini yükseltiyor , fakat tahtamiza yansımıyor..
Halen PDdd oranimiz 3 civarı... Bu oranı 2022 de gelen bilançolar ile 2'nin altına çekeceğimizi zannediyorum... Fk oranımız ise 5'in altına iner muhtemelen... Yani 20.50 nin altında bir fiyatlana bu hisseye büyük haksızlık olur...
Hisse ne zaman hareketlenir?
Bilmiyorum....
Eğer patron bı Ali Cengiz yapmazsa, hedefim 240 TL
Glryh de ki RTA paylarını satın alsın patron en az 30.50 den.
Yada RTA nin kasada ki parasi ile RTA alınsın . Temettü yüksek gelicek Gibi... ülkemizde test azaltilsa da, yurtdışında iki kat arttı test sarfiyatı... Ha keza bizim ülkemizde de 400 bin altına düşmez en az 3 ay. Ve biz artık devlete kit vermiyoruz zaten . Bizi bağlamaz devletin kiti. Umarım yurtdışı kit satışlarımız iyidir.. iyi ise, bikancomuz 12 aylikta 150 milyon lira üzeri gelir ve bu da muhteşem bir rakam
Birde şöyle bir gerçek var... Bizde istiyoruz korona bitsin ve ertelenen tüm ARGE calişmakarimiza geri dönelim
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Vve imtiyazlı hisse olayı hoşuma gitmiyor
Adam Glryh holding batsa, zararı yok...soyadını verdiği şirket yok ki patronun elinde...
Bütün şirketlerden huzur hakkı ve YK maaşı alıyor. Adamın gemisi her türlü yürüyor
Tahta inmiş çıkmış çok da tinn modunda patron
Glryh yatırımcısına da ayıp etti patron.
Hisseyi %20 yukardan iteleyip , Glryh 'nin nakitini iç ve etti. THY alsa idi Glryh nin finansal yatırım hesabına, 50 milyon lira kar yazardı Glryh
Hisse, saldım çayıra mevlam kayıra modunda... İnşaallah kayirir mevlam
Tahta yapıcı çok bencil. Ve hissenin yükselmesini istemiyor by
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol da “Yalnızca aşılılar ve tam doz aşılılar için hızlı test ile desteklenen 7 gün izolasyon, aşılılar için maske ile temaslı karantinasından vazgeçilmesi uygun olurdu†dedi ve ekledi: “Türkiye gibi nüfusunun ancak 3’te 1’i aşılı sayılabilecek, kapalı kalabalıklarda çalışan, yaşayan nüfus için aşı pasaportu olmadan, 5-11 yaş aşı açılmadan, PCR yerine hızlı test konulmadan taramadan vazgeçilmesi ancak sürü hasarı politikası olur. Testler tıkanma aşamasında ve 2-4 haftaya yoğun bakımlar tekrar dolmaya başlayacak. Omicron’un asıl fırtınasını şubat ayında göreceğiz.â€
Murat güler, GULER YATIRIM HOLDINGIN G. kurulunda ; RTALB İÇİN BEDELSIZ YAPACAGIZ, guler ıcın gerı alım yapacagım dedı. bunu gözumle görup kulagım ıle işittim. adam resmen yatırımcıyı kandırdı, gözlerımızın ıcıne bakarak yalan söyledi.. dava yoluna gıden yada spk ve cımere şıkayet yazanlar bunu gundeme getırebılır.. kamera kayıtlarından ıspatlanır, hemde bakanlık temsılcısının yanında bunu soyledı.. bence bu artık, hem suç hemde terbıyesızlık. adam tam bır yalancı,
Takas lütfen..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri