Sayfa 124/333 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bunu dediğin an sıkıntı olaylara yanlı baktığın algısı ortaya çıkıyor

insanların söylediğine değil yaptığına bakılır
    İşte 1 haftadır bunu anlatmaya çalışıyoruz

2. yani bölüğün işine geliyorsa gündeme alacağız....gelmiyor ise almayacağız...

mesela genel kuruldaki usulsüzlük işine gelmiyor....onu almayacağız...

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ky aldı sattı öyle dedi böyle dedi diye ben bir kağıdın çıktığını yada düştüğünü görmedim
    dünyada tek GameStop olayı oldu oda oldukça organzie ve sığ bir şirkette yapabildi
    taraftarı fanatiği de kötüleyende hisseye etkisi 0 altında
    Maksat 3 ay önce medyada vb duyup 150-170 den Ülker alıp Zararına satmayı düşünenler ,
    Yada 180 den 100 e düşmüş alsam mı diye düşünüp, Fit2 nin yazılarını görüp vazgeçebilir.

Bu hissede 6 ayda 180 TL yıl sonuna kadar 250-300 TL olma potansiyeli var , Zarar etmeyin demek

--bu çok meraklı arkadaşlar;

--genel kurula gitmeden önce, ben gitmeyi düşünüyorum...gidecek olan var mı diye burada br kaç kez gündeme getirdim...kimse ben gideceğim demedi....

--ama genel kurula gelmişler, benim olduğumu da anlamışlar; ama meraklarını gidermek için tanışma lütfunda(.........../..........!) bulunmamışlar...şimdi hesap soruyorlar....insanda biraz utanma duygusu olur....

---boşlukları da siz doldurun....

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    tatgd=%58.9 ile
    tukaş%=%57
    goody=%58.4
    brisa=%58.2
    kervt=56.4
    KENT=58.4
    mesela bunlar neden aynı değil...neden farklı...nasıl bir hesap sistemi var...cevap verilmiş mi? hayır...

ama gündeme alamayız....neden....çünkü bölüğün yalan algısı meydana çıkar.....

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

--genel kurula gitmeden önce, ben gitmeyi düşünüyorum...gidecek olan var mı diye burada br kaç kez gündeme getirdim...kimse ben gideceğim demedi....

--ama genel kurula gelmişler, benim olduğumu da anlamışlar; ama meraklarını gidermek için tanışma lütfunda(.........../..........!) bulunmamışlar...şimdi hesap soruyorlar....insanda biraz utanma duygusu olur....

Ben gelseydim, kesin seni döverdim.
    Bu toplantıda olacakmısın ona göre karar vereyim

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    adamlara sordular...sizde serh koyacamısınız diye....onlar yok dedi....koyacaz dese yazacaklardı.....

nasıl oluyor?

sen yetkili bir abiye benziyorsun..içerden bilgi alma şansında var....açıklada öğrenelim...
    Alarko genel kuruluna yıllardır gidiyorum.
    Hazirun listesine adımı yazdırmayı pek sevmiyorum.
    Sorular soruyorum, cevaplar alıyorum.
    Sonra tutanaklara baktığımda benim soruları göremiyorum.
    Herhalde net tutanaklar temize çekilirken hazirun cetvelinden karşılaştırarak yazıyorlar.

Belki de devamlı gittiğimden dolayı beni sima olarak tanıdıkları için tolerans gösteriyor olabilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

senle tanışarak nasıl bir merak giderecektik....seni ve seninle tanışmayı neden merak edelim.....

biz genel kurul sonrası ceo nun yanına giderek soru sorup bilgi aldık...sen ve yeğinin ise dışarda ülker ürünü atıştırdı sanırım.....seni takip edecek halimiz yok...

Sayfa 124/333 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •