Sayfa 124/193 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, mali tabloları paragaranti ve iş yatırımdan çekebiliyorduk eskiden. Siteleri yenilemişler. Şu an ulaşılamıyor. Nasıl ve nereden ulaşabiliriz, bilgisi olan var mı acaba? Kap'tan çekmek çok meşakkatli olacak.
    Şimdiden teşekkürler.
    Sayın Mausolos, iş yatırımın sayfası yenilenmiş olmasına rağmen ulaşabiliyoruz. Linki atıyorum.
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...r/default.aspx
    En büyük spekülatör bilançodur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    3. Çeyrek bilanço sezonu ARCLK ile başladı. Şirketin gelir tablosunda iyi gelişmeler de var, istenmeyen durumlarda var ama bugünkü derin düşüşü bence gerektirmiyordu.

Aşağıdaki tablolarda görüleceği üzere şirketin cirosu artıyor, maliyetleri de artıyor (maliyetler rakamsal olarak parelel olsa da oransal olarak çok hafif artışa işaret ediyor), esas faaliyet kâr'ı da artıyor ama net kar rakamı yerinde sayan bir performans gösteriyor. Bu sebeple de şirketin net kar marjı özellikle son iki çeyrektir düşük kalıyor.

Geçtiğimiz yıla ait tek seferlik kar rakamı devre dışı bırakılsa dahi bu yılın son iki çeyrek kar marjı olumsuz seyrediyor. Bu elbette istenmeyen bir durumdur ama bugünkü yüksek hacimli düşüş açıkçası beni şaşırttı. Hisse fiyatında yaşanan bu iskontoyu önümüzdeki çeyrekler adına kullanılabilecek bir avantaj olarak görüyorum.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Orge'ye ne dersiniz?
    Hem bilançosu-temeli oldukça sağlam hem de beklentileri(potansiyeli) muazzam.
    Bence de iyi bir şirket hocam.

Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    3. Çeyrekte iyi bekledikleri.

Banvit, Ulusoy elektrik, karel

Cirolarinin iyi olacağını düşünüyorum.
    Piyasa da sizin gibi düşünüyor olacakki fiyat performansları gayet güzel.

Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Fiyatı görece düşük,bilançosu erken geleceklerden Egser büyük yatırımlarını tamamlamıştı borcunu da bitirmek üzere..hep döviz pozisyon açığı vardı,ilk yarıyılda artık fazlası var.Yine ilk yarıyılda satış miktarı geçen yılın altında kaldığı halde hasılat ve kar geçen yılın üzerinde,karlılık ve ihracat önemli oranda yükselmiş.
    Olağan yıllarda 3.çeyrek seramiklerin en iyi dönemidir,2016/09a göre %100 kar artışı sürpriz olmaz.Önceki zayıf bilançolarda 5,09 gören fiyat şimdi 4,23..%100 kar artışı gerçekleşirse cazip prim potansiyelli..
    Selamlar ÇiftçiDede

Uzun zamandır incelemedim bu şirketi ama grafiğinde bahsettiğiniz olumlu bilanço beklentisine dair bir iz göremedim. Umarım dediğiniz gibi güzel bir bilanço açıklar.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bende Marshall eklemek istiyorum. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın!
    Sevgili Cok

Bu sabrın ve azminden dolayı tebrik ediyorum seni hatırlamıyorum kaç çeyrektir bu şirketi olumlu bekliyorsun, bir türlü kalıcı bir iyileşme yaşanmadı ama inşallah bir gün yüzünü güldürsün bu şirket

Alıntı Originally Posted by KANYON Yazıyı Oku
    Yalın hocam .
    ANELE incelemeyi hak ediyor demiştiniz. Son 15 günde yaptıkları sözleşmeler dikkatte alındığında nasıl değerlendirmemiz gerekir?

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynı görüşteyim hocam. Piyasa da bu şirkete olumlu yaklaşmaya başladı.

Sn. Yakın, Sn.Blue-Cips ilginize tesekkur ediyorum.
    Tüm forumdaşlara bol kazançlar.

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

5. Teşekkürler sevgili Yalın,iyi ki varsın topik takibi yine coşmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    Borfin mali analiz programındaki yeniliklerden örnekler...

Yeni yatırımları olan ve bu yatırımlarının satışlara ve hisse fiyatına etkilerini gösteren tablolar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Teşekkürler sevgili Yalın,iyi ki varsın topik takibi yine coşmuş.
    Selamlar ÇiftçiDede

Temel analistlerin üçüncü çeyrek sezonu açıldı bilançolara dair bilgi paylaşımı çok olur bur sıra, bende forumda daha aktif olmaya gayret edeceğim.

8. Egeen thy Goody iyi bilançolar bekliyorum...
    Odaş uzun vade olarak sürekli portföyde 15 Aydır umarım bilanço döneminde sistematik riskler sebebiyle sert satış olmaz piyasada... selamlar

Sayfa 124/193 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •