Döviz cinsi eurobond lar güzel primleniyor,akgrt elindeki eurobond lar yerli eurobond mu döviz cinsinden eurobond mu detayını bulamadım bilen var mı acaba?
Döviz cinsi eurobond lar güzel primleniyor,akgrt elindeki eurobond lar yerli eurobond mu döviz cinsinden eurobond mu detayını bulamadım bilen var mı acaba?
yüzde 25 kısıtlaması devam etmezse kar dagitim politikasında yüzde 50 min dağıtır yazan bir şirket ve şu anda 1.5tl kar potansiyeli masada yani 75kr brüt (0.75/7.31×100=%10.26) kısacası satanın paşa gönlü bilir.yatirim tavsiyesi değildir.(şu anda kar dagitim politikası ve fiyatina gore yüzde 10 ve uzeri temettü potansiyeli olan bir kağıt var mi?varsa yazin lutfen bende nasipleneyim)
bu gerçeğe rağmen aslında gitmemesi de bir yandan iyi çünkü diğer temettü kağıtlarının hepsi yürüdü gitti.nakit geldiğinde alacak kağıt yok.ayrıca yürüyen kâğıtlarla arbitraj imkanı da veriyor.ayrica bir silkeleme yese borsa son durak 6.53 yani yuzde 10 sileriz ytd
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yer İmleri