Sayfa 124/215 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1717 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    ya tamam işte fiyattan temmetü kadar düşer....temettüyü cebe koyarsın..ister hisse alırsın istersen almazsın... fiyat grafik itemettünün düşmüş halidir..
    Hocam.

Temettu fiyattan dusulur ama bir sene onceki fiyatta dusulur dolayisiyla sen temettu ile hisse almis grafigin getirisini gorursun
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Hocam.

Temettu fiyattan dusulur ama bir sene onceki fiyatta dusulur dolayisiyla sen temettu ile hisse almis grafigin getirisini gorursun
    e tamam bizimde dediğimiz bu işte.... sonuçta temettü kadar düşüyor...geriye kalan temettü tutarı ile hisse alırsın yada almazsın..grafiklerde lot hesabı yüzdesel olarajk bile olsa yapılmaz.....grafik sadece fiyatsal olarak yer alır...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Yanlis biliyorsunuz hicbir grafikte temettu haric grafik bulamazsiniz.

Heryerdeki fiyatlara temettu dahildir..

Googledeki durum gecmis fiyatlari duzeltmelerini guncellememisler. Bu veriler her temettu veya bedelsizden sonra borsa tarafindan duzeltilir.

Tum grafiklerde.

Gecmis olsun dilekleri icin tesekkurler.

Arkadas benim tam anlattigim sekilde eksigi yok.

Bu iste master yaptim kosulsuz inanin demiyorum gelin hesaolayalim
    https://finance.yahoo.com/quote/CRDFA.IS?p=CRDFA.IS

Bu linkteki grafik temettü dahil edilmemiş hali sanırım. Yabancı bazı kaynaklarda bu şekilde gösterimlere rastladım. Konumuz bu değil, fakat dikkatli olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    e tamam bizimde dediğimiz bu işte.... sonuçta temettü kadar düşüyor...geriye kalan temettü tutarı ile hisse alırsın yada almazsın..grafiklerde lot hesabı yüzdesel olarajk bile olsa yapılmaz.....grafik sadece fiyatsal olarak yer alır...
    Anlamadin hocam.

Temettu kadar tum grafik dusunce ne oliyor ?

Temettu ile hisse almis getiriyi goruyorsun.

Ezbere konusmayalim gelin matematikten yararlanarak bir or ek yapalim ?

Temettu ile hisse alinmis getiriyi goruyorsun.

Mann hocam.

Linkte ki hissede ne var anlamadim ben.

Su anki fiyatla yahodaki fiyat ayni degilmi ?

Nasil dahil degil.

Arkadaslar hicbiryerde temettu haric fiyat grafigini bulamazsiniz oyoe bir grafik yok ve yaratilmiyor
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Anlamadin hocam.

Temettu kadar tum grafik dusunce ne oliyor ?

Temettu ile hisse almis getiriyi goruyorsun.

Ezbere konusmayalim gelin matematikten yararlanarak bir or ek yapalim ?

Temettu ile hisse alinmis getiriyi goruyorsun.

Mann hocam.

Linkte ki hissede ne var anlamadim ben.

Su anki fiyatla yahodaki fiyat ayni degilmi ?

Nasil dahil degil.

Arkadaslar hicbiryerde temettu haric fiyat grafigini bulamazsiniz oyoe bir grafik yok ve yaratilmiyor
    Erhan hocam linkte 5 yıl geçmiş grafiğini seçersen, grafikteki geçmiş fiyatların, temettü eklenmiş olan mynet vb. gibi sitelerden farklı olduğunu görürsün. Aradaki fark, temettülerden kaynaklıdır.

6. Verdiğim linkteki 5 yıllık grafikle, mynette crdfa'nın 5 yıllık grafiklerini kıyaslayabilir misin rica etsem.

7.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Hocam.

Erhan bey,

Temettü fiyattan düşülür kısmı dışında hatanız var. Forumda veya forum dışında defalarca izah edilmiş bu konu.

8.  Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Erhan bey,

Temettü fiyattan düşülür kısmı dışında hatanız var. Forumda veya forum dışında defalarca izah edilmiş bu konu.
    Gosterin nerede izah ettiklerini ?

Sayfa 124/215 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •