Sayfa 1245/1527 İlkİlk ... 24574511451195123512431244124512461247125512951345 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,953 - 9,960 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. KOZAA
    kanal çalışması büyük pencere
    6,10 kanalının içine atmayı başardı yarında umarım ki onayını almaya gelir

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    KOZAA
    kanal çalışması büyük pencere
    6,10 kanalının içine atmayı başardı yarında umarım ki onayını almaya gelir
    Ptesi alsın abi,bırak ctesi de dinlenelim [emoji3]

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    KOZAA

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ptesi alsın abi,bırak ctesi de dinlenelim [emoji3]

Sent from my iPhone

5. deniz bey ben bugün ipeke demiştim, gerçi bildiğimden değilde, sadece bilançosu diğerlerine göre % olarak yüksek geldiği için öyle tahmin etmiştim. şimdi size bir sorum olacak. hatırlarsanız siz daha önceden" koza hep ön planda olduğu zaman çaktırmadan ipek toplayıp yukarı sürüyorlar" demiştiniz. kusura bakmayın bire bir konuşmanız bu şekilde olmayabilir ama bu manaya gelen bir konuşmanız olmuştu. ipek tekrar eski günlerdeki kozalak geleneği gereği tekrar kozaa yı yakalayıp hatta geçip tekrar yapar mı acaba? bir grafikle bir kelamla açıklama yapabilirmisiniz?

6.  Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    deniz bey ben bugün ipeke demiştim, gerçi bildiğimden değilde, sadece bilançosu diğerlerine göre % olarak yüksek geldiği için öyle tahmin etmiştim. şimdi size bir sorum olacak. hatırlarsanız siz daha önceden" koza hep ön planda olduğu zaman çaktırmadan ipek toplayıp yukarı sürüyorlar" demiştiniz. kusura bakmayın bire bir konuşmanız bu şekilde olmayabilir ama bu manaya gelen bir konuşmanız olmuştu. ipek tekrar eski günlerdeki kozalak geleneği gereği tekrar kozaa yı yakalayıp hatta geçip tekrar yapar mı acaba? bir grafikle bir kelamla açıklama yapabilirmisiniz?
    benim tarzım trend. Ne bollinger ne de hareketli ortalamar nede indikatörler. Bunlar yardımcı obje benim için
    şimdi ipeke de trend diyorki 5,10 direnci önemliydi daha önceki hareketin başladığı yer olması sebebiyle.
    5,10 üzerinde 6,39 hedefi var..

7. kozada hep dönüşler böyle oldu tobo ile...(çoğu hissede 2 li dip ile olur) sağ omuzu oluşmaya başladıgını bile grafikle attım yakaladık orayı beraberce. iyi marj bıraktı aslında ama benim için 6,51 üstü ve altı diye olay var bu hissede diğer dirençler umrumda değil.

Sayfa 1245/1527 İlkİlk ... 24574511451195123512431244124512461247125512951345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •