Sayfa 1247/1527 İlkİlk ... 24774711471197123712451246124712481249125712971347 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,969 - 9,976 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    5,93 altı olduğu için saatlik trendi bugün için öldü umarım yarın bu çizgi üzerine atar....
    [QUOTE=nightbirdss;3212789]
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    5,93 altı olduğu için saatlik trendi bugün için öldü umarım yarın bu çizgi üzerine atar....
    yok hocam ya bunlar yarına hazırlık yapıyor bak gör sen bak şimdi ne atacam sende kafanda değerlendir...az sonra..
    [QUOTE=nightbirdss;3212917]
     Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

0
    28,02.19 240 dak
    deniz hocam...eğer 60 daklık ta trend başladıysa ki başladı artık benim gözüm 240 a da bakar olur ..çünkü teknikçi avlamak için orayı (60 dak) bozarlar...aaa bir bir bakmışsın ucmuş gitmiş... incelediğinde bir bakarsın 240 .120,180. başka bir destek çalışmış bilmem anlatabildim mi...240 daklık ta bolinger kanal üst çizgisi yeşillemeye başalamış kafasını kaldırmış bu kağıt 6,13 e hazırlık yapıyor rahat olun..ama yine kesinlikle ytd...hem fikir miyiz hocam...onay aldım mı
    yahu siz soru sorunca ben cevaplıyordum ben sorunca siz niye cevap vermiyorsunuz
    iyi bende yanıtlamıyorum soru birdaha

ben bu cevabı vermiştim hocam....ondan cevap vermedim aynı tren devam ediyor bak...birde ortalamalar çalışamaz ise trendler oluşmaz..malın fiyatlaması yapılacak ki trend başlasın..gerçi biraz yumurta tavuk hikayesi amma NEYSEEE..
    NOT : BEN BUNU YAZDIĞIMDA BİNÇONUN B Sİ YOKTU ORTADA...BENİM ÇİZGİLER BANA HABERİ ÖNCEDEN VERDİ YANİ.....

2. Ortaya Karışık

kozaa da bu trend çizimi önemli midir? önemli ise önemi nedir? değilse niçin önemsiz?
    Zamansal trend desteği bence çok önemlidir. En kötü tepkiye oynanır. Altında ölmüştür benim için yatay desteğe kadar... satarım kırdığında. yatay destek noktasına kadar inmesi gerekir. Görüşüm bu yönde üstad.

Sent from my iPhone

kozaa da bu trend çizimi önemli midir? önemli ise önemi nedir? değilse niçin önemsiz?
    Cevap versen bir türlü vermesen bir türlü.. soruyu soran adam deniz.. kesin tuzakta vardır..ver cevabı sonra 2 dakikada madara etsin seni burada.. bilemedim ne yapsak..

Kozalda paylaşmış arkadaş..

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=3218000

4. DÜN kapanış..

bugün kapanış...
    evet deniz hocamın dediği trend de yerde göğe kadar haklı .. benim de anlatmak istediğim zaman zaman teknikçi yi avlamak için 60 daklığı bozdum lan diyor sayın spek ..ama bir bak bakmışsın 120 daklık ya da 240 daklık üzerinden devam ediyor..ama golden cross için en sağlam olanı 240 ve günlük tür anlaştık dimi hocam..

5. https://www.youtube.com/watch?v=oUlIjJwwQE4&t=287s
    şu link bir izleyin daha anlayacaksınız millet...10 dakika zaten ama çok şey anlatmış..syglar...
    acizene fikrimdir...amacım ukalalık yapmak asla değil....

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

DÜN kapanış..

bugün kapanış...
    evet deniz hocamın dediği trend de yerde göğe kadar haklı .. benim de anlatmak istediğim zaman zaman teknikçi yi avlamak için 60 daklığı bozdum lan diyor sayın spek ..ama bir bak bakmışsın 120 daklık ya da 240 daklık üzerinden devam ediyor..ama golden cross için en sağlam olanı 240 ve günlük tür anlaştık dimi hocam..
    Aynen öyle galiba...
    Bugün akadian nın eklediği isbankası çizimi ve beklentisi hiç dikkat etmediğim 30 lık cizimdi ve aynen tuttu.. bu isbankası çizimleri çok hoşuma gitmeye başladı.. 30 dk lığa göre hem üçgeni kırdı hem de ikili dip yapıp onayını da aldı benim gördüğüm..

7. Öğrenmek amaçlı soruyorum.
    3 ve 6 ay arasında orta vadede 240 mi günlük grafiğimi takip etmeliyiz.

Çünkü orta vade girdiğimiz bir hissede bazen meraktan 5 lik ve saatlikte bakıyoruz, ama yanlış yapıyoruz değilmi.
    Çünkü çoğu kez grafik bozuluyor ve mali erken satmamiza sebep oluyor.

8. Şair burda diyor ki altıncı günün şafagında Doğuya bakın😂Güzel rakamlar sizlerle olsun

Sayfa 1247/1527 İlkİlk ... 24774711471197123712451246124712481249125712971347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •