Sayfa 1248/1527 İlkİlk ... 24874811481198123812461247124812491250125812981348 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,977 - 9,984 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Deniz hocaya selamlar sorunun cevabını buldum✍😂

2.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Aynen öyle galiba...
    Bugün akadian nın eklediği isbankası çizimi ve beklentisi hiç dikkat etmediğim 30 lık cizimdi ve aynen tuttu.. bu isbankası çizimleri çok hoşuma gitmeye başladı.. 30 dk lığa göre hem üçgeni kırdı hem de ikili dip yapıp onayını da aldı benim gördüğüm..
    30 daklılığa bakacak olursak deniz hocanın tobo sunu beklemek daha mantıklı syn uçanlaz...neden ??? çünkü deniz hocanın söylediği saat lik trend bir nokta da mutlaka geri dönecek atıyorum 6,53 ten ve geri dönüp 5,26 da yeniden dip yapıp tobo büyük toboyu tamamlayacaklar ki tamam cukkka yapsınlar...

büyük tobo ....deniz hocam 6,53 gerisi hikaye derken... bunu anlatıyor sanırım....

3. Sent from my iPhone

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Öğrenmek amaçlı soruyorum.
    3 ve 6 ay arasında orta vadede 240 mi günlük grafiğimi takip etmeliyiz.

Çünkü orta vade girdiğimiz bir hissede bazen meraktan 5 lik ve saatlikte bakıyoruz, ama yanlış yapıyoruz değilmi.
    Çünkü çoğu kez grafik bozuluyor ve mali erken satmamiza sebep oluyor.
    affınıza sığınarak....soruların cevabı çok açık video da var zaten..bazen yazarak anlatmaya çalışınca beceremiye biliyoruz...syglar

5. kozaa kısada kanal direncine yaklaştı.
    6,20 şu anda pzt 6,22 olur

6.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Cevap versen bir türlü vermesen bir türlü.. soruyu soran adam deniz.. kesin tuzakta vardır..ver cevabı sonra 2 dakikada madara etsin seni burada.. bilemedim ne yapsak..

Kozalda paylaşmış arkadaş..

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=3218000
    yok be abi ölür ama niye ölür buranın ölmesi farklı ölüm normal trend değil burası
    burası çıkış hareketin ilk başladığı yer olduğu için bu trend kırılması demek kapat ekranı demek
    sonrasında yeni trend bulmak gerek.

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozaa kısada kanal direncine yaklaştı.
    6,20 şu anda pzt 6,22 olur
    Deniz bey bu koza ömrümüzü yedi ,bağımlılık yaptı başka kozacı diye çevremizde tanınmayan başlandık, bu 6.50 yine çok önemli demi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    [url=https://hizliresim.com/r5vV2z]
    DÜN kapanış..

bugün kapanış...
    evet deniz hocamın dediği trend de yerde göğe kadar haklı .. benim de anlatmak istediğim zaman zaman teknikçi yi avlamak için 60 daklığı bozdum lan diyor sayın spek ..ama bir bak bakmışsın 120 daklık ya da 240 daklık üzerinden devam ediyor..ama golden cross için en sağlam olanı 240 ve günlük tür anlaştık dimi hocam..
    günlük seanslık cok fark etmiyor hocamda. saatlikte bozduğunda ben trend gücüne bakıyorum bir alt saatlik desteğinden dönüyorsa dönüyordur yoksa günlüktede grafiğin içine ediyor spek paşa.. günlükte trend belirmeye başladı

Sayfa 1248/1527 İlkİlk ... 24874811481198123812461247124812491250125812981348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •