-
*fransa'da 2025 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur2,735 milyar, ortalama faiz %0,46
*fransa'da 2028 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur3,998 milyar, ortalama faiz %0,88
*fransa'da 2048 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur1,765 milyar
*fransa'da 2048 vadeli oat tahvil ihalesinde ortalama faiz %1,82 (önceki %1,79)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ecb/nowotny, "otkrite ve b&n bank'ın birleşmeleri çalışabilir bir seçenek"
*ecb/nowotny, "ağamızı gaz pedalından nasıl kaldıracağımızı düşünmemiz gerektiği konusunda weidmann ile büyük ölçüde aynı görüşteyim"
*ecb/nowotny, "varlık alımlarında ihtiyatlı yavaşlatmanın gelecek yılınn başlarında başlayacağını öngörüyorum"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*boj/nakaso, "enflasyon baskılarının artmakta olduğuna dair iyi bir görünüm var"
-
*bddk: Brüt takipteki alacaklar 29 eylül haftasında 62 milyar 500 milyon tl
*bddk: Bilanço dışı yabancı para pozisyonu 29 eylül haftasında 185 milyar 106 milyon tl
*bddk: Bilanço içi yabancı para pozisyonu 29 eylül haftasında -185 milyar 864 milyon tl
*bddk: Bireysel kredi kartları 29 eylül haftasında 88 milyar 357 milyon tl
-
*bddk: Krediler 29 eylül haftasında 2 trilyon 27 milyar 120 milyon tl
*bddk: Kurumsal kredi kartları 29 eylül haftasında 22 milyar 255 milyon tl
*bddk: Mevduat 29 eylül haftasında 1 trilyon 720 milyar 402 milyon tl
-
*bddk: Net takipteki alacaklar 29 eylül haftasında 12 milyar 767 milyon tl
*bddk: Taksitli bireysel kredi kartları 29 eylül haftasında 41 milyar 540 milyon tl
*bddk: Taksitli ticari krediler 29 eylül haftasında 342 milyar 456 milyon tl
*bddk: Yabancı para net pozisyonu 29 eylül haftasında -759 milyon tl
*bddk: özkaynaklar 29 eylül haftasında 397 milyar 69 milyon tl
-
*boj/nakao, "brexit'in güçlü global ekonomik büyümeyi engellemesini istemiyoruz"
*boj/nakao, "boj, getiri eğrisi kontrolünü bir süre daha dvam ettirebilir"
-
*suudi enerji bakanı, "putin'in arz kısıntısının uzatılmasına ilişkin yorumlarını memnuniyetle karşıladık"
*suudi enerji bakanı, "suudi arabistan, opec ve opec üyesi olmayan ülkelerin petrol piyasasında istikradr için bir konsensüs sağlamalarına liderlikte esnek olacak"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri