Sayfa 125/178 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Abd kralı yine yapmış yapacağını…
    10 dakikalık görüşme için Polonya cumhurbaşkanını bir saatten fazla kapıda bekletmişâ€¦
    Artık kral Duda’ya ne dediyse, Duda ‘Zelenski’nin krala istediklerini vermesi en hayırlısı’ diye açıklama yapmışâ€¦.
    böyle haberleri gördükçe bizim leş tayfa için için heyecanlanıyor- trump reise de bi ayar verse, içimizin yağları erise, mutluluktan gebersek..

abd-tr ilişkilerinde çok boyut var- nato akıbeti ne olacak, ukrayna-rusya işleri, irana karşı hareket çekecek mi tr, yunan-ege meselesi, suriye-pkk meselesi, kıbrıs-doğu akdeniz doğalgaz işleri, askeri yaptırımlar falan say say bitmez.. o yüzden putinle görüşmesinde olduğu gibi bir büyük pazarlık olur, herşeyin görüşüldüğü

tabii esas mesele israil boyutu.. tr-isr ilişkilerinin düzelmesi lazım bi şekilde

Abd kralı şimdi de Afganistan'dan kaçarken, abd ordusunun geride bıraktığı silahların parasını Afganistan yönetiminden istiyormuş. Abd'nin kasası tamtakır olmalı heryere saldırıyor....
    Bakalım İsviçre'ye ne zaman saracak?..

Yunanistan Dedeağaç'taki üssün de kapatılmasını istemiş...
    Son düzenleme : sar; 24-02-2025 saat: 19:19.

Macron kral ile görüşmek üzere beyaz saraya gidiyormuş.
    Bakalım kral Macron’u kapıda bekletecek mi?

4. 7.kasım trump seçimiyle başlayan ralli, 9.aralık şamın düşüşüyle zirve yaptı, 2,5 aydır yatay aşağı sev anasını aldırma temposunda.. teknik açıdan bakarsak önemli iki desteğe geldi dayandı.. 200-günlük kırmızı mva ile mavi çizgi teknik olarak kritik.. birden kırıp boşalacağını sanmıyorum, tepki gelebilecek yerlerdeyiz.. öte yandan vade bitiyor poz taşımalar söz konusu.. 2025 yılının ilk vade sonu vadeye başladığı yere dönerek bitiriyor.. yarın da aysonundan önce nakite geçmek için son gün

5. Tam bir hayal kırıklığı oldu bu vade. Ama bofa vadeli tarafta ilginç poz değişimleri yapıyor. Vadeli önceden bilirse, bana endeks vadelilerin dediği bir sonraki vade yukarı yönlü olacak. Sonra da 6 ay yatar piyasa. Böyle bir yukarı yapmadan 7-8 ay millet ne yer ne içer. Birbirini öper millet.

Taze paranın fonlar vs aracılığıyla biraz ppf lerden filan çözülüp borsaya akması lazım, bunun için de yukarı bir hamle şart. 11 bin altıdayken borsa kimse dönüp yüzüne bakmaz buranın
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Tam bir hayal kırıklığı oldu bu vade. Ama bofa vadeli tarafta ilginç poz değişimleri yapıyor. Vadeli önceden bilirse, bana endeks vadelilerin dediği bir sonraki vade yukarı yönlü olacak. Sonra da 6 ay yatar piyasa. Böyle bir yukarı yapmadan 7-8 ay millet ne yer ne içer. Birbirini öper millet.

Taze paranın fonlar vs aracılığıyla biraz ppf lerden filan çözülüp borsaya akması lazım, bunun için de yukarı bir hamle şart. 11 bin altıdayken borsa kimse dönüp yüzüne bakmaz buranın

tam tersi bi oyun düzlemi olduğunu düşünüyorum, şu an piyasanın dönmesi için gerekli unsur shortçu eksikliği, şu an herkes malcı, vadelide bile 700 bin açık pozisyon, 80 miyar TL, short tarafı tek pala

sen hatırlarsın, mesela eski ralli zamanları vob24 topiğine short24 denirdi, zira herkes shortçuydu, yalnışlıkla long çalışabilir diyenelre akapeli meczup muamelesi yapılırdı, en iyi momentum shortçu sıkıştırmada ortaya çıkar.. şimdi az sayıda utangaç shortçu var, sesleri pek çıkmıyor.. lakin bi süre sonra short yapıp para kazananlar çoğalırsa bi noktada short skuiz gelir

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tam tersi bi oyun düzlemi olduğunu düşünüyorum, şu an piyasanın dönmesi için gerekli unsur shortçu eksikliği, şu an herkes malcı, vadelide bile 700 bin açık pozisyon, 80 miyar TL, short tarafı tek pala

sen hatırlarsın, mesela eski ralli zamanları vob24 topiğine short24 denirdi, zira herkes shortçuydu, yalnışlıkla long çalışabilir diyenelre akapeli meczup muamelesi yapılırdı, en iyi momentum shortçu sıkıştırmada ortaya çıkar.. şimdi az sayıda utangaç shortçu var, sesleri pek çıkmıyor.. lakin bi süre sonra short yapıp para kazananlar çoğalırsa bi noktada short skuiz gelir
    Ama unutma %50 enf var. Bir yıldır aynı yerde olması demek fiyatların %50 düşmesi demek. Üstelik yurt dışı da %20-30 yaptı son bir yılda(usd bazlı).

Bu ortamda short zor, shortçu gelmesi için biraz yukarı yapması lazım...yoksa buradan short yapacak enayi bulmak zor olur. Short yapan da traderdır, %1-2 terste poz kapatır. Öyle eskisi gibi al yat tarzı shortçu artık çok zor, kalmadı öyle shortçu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Elon Musk:
    Böyle devam ederse ülke fiilen iflas edecek. Burada bulunmamın, bir sürü plaket almamın ve bu arada bir sürü ölüm tehdidi almamın nedeni de bu.....

Sayfa 125/178 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •