Sayfa 125/169 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Teşekkürler hocam

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Selamlar Babo;

Hisse senetleri piyasasında artık işlem yapmadığınızı daha çok fx piyasalarında aktif olarak bulunduğunuzu belirtmiştiniz.

Peki sanal para birimleri ile ilgili (bitcoin vs..)bir girişiminiz oldu mu? Öngörüleri kuvvetli biri olarak bu piyasaları zamanında keşfettiniz mi merak ediyorum açıkcası.

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Selamlar Babo;

Hisse senetleri piyasasında artık işlem yapmadığınızı daha çok fx piyasalarında aktif olarak bulunduğunuzu belirtmiştiniz.

Peki sanal para birimleri ile ilgili (bitcoin vs..)bir girişiminiz oldu mu? Öngörüleri kuvvetli biri olarak bu piyasaları zamanında keşfettiniz mi merak ediyorum açıkcası.
    Yaşım, “bitcoin” macerasına müsait değil.
    FX de Robotlar ve Algoritmaya karşı “Taktikler” geliştirdim.
    Şimdilik onlar beni etkilemiyor.

Ancak, hep söyledim, HEP NİYETLENDİM nihayetinde Temeli sağlam, düzgün “temettü” veren, düzenli (bedelsiz) sermaye artırımları yapan ve “adil” yönetilen şirketlerin kağıtlarından bir portföy yapıp, kenara çekilmek istiyorum.

Ancak, bu piyasalarda 3-5 birşeyler yapınca da o “temeli sağlam düzgün firma hisse senetlerine dalamıyorum!

Bu anlamda da “kısır döngü” içerisindeyim.

Bakalım, hakkımızda hayırlı olur inşaallah.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

4. zaman analizlerine de ilginiz olduğunuzu hatırlıyoruz sn.bıkmısbroker..
    bu anlamda..2018.e tam bir ay kalmışken..
    şu seviyeler itibarıyla bist için konuşursak..önümüzdeki yıl sonuna kadar..bist.i daha iyi bir yerde mi göreceğiz..2018 için ciddi anlamda endişeleneler..bu meyanda yazanların olduğu düşünülürse ne dersiniz?
    tşk.ler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Yaşım, “bitcoin†macerasına müsait değil.
    FX de Robotlar ve Algoritmaya karşı “Taktikler†geliştirdim.
    Şimdilik onlar beni etkilemiyor.

Ancak, hep söyledim, HEP NİYETLENDİM nihayetinde Temeli sağlam, düzgün “temettü†veren, düzenli (bedelsiz) sermaye artırımları yapan ve “adil†yönetilen şirketlerin kağıtlarından bir portföy yapıp, kenara çekilmek istiyorum.

Ancak, bu piyasalarda 3-5 birşeyler yapınca da o “temeli sağlam düzgün firma hisse senetlerine dalamıyorum!

Bu anlamda da “kısır döngü†içerisindeyim.

Bakalım, hakkımızda hayırlı olur inşaallah.

Her nefs bir gun temettu bazli yatirimciligi tadacaktir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Günaydın, Temettü yatırımcısı malı birde ucuza kazandıysa değmeyin keyfine. Selamlar.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    zaman analizlerine de ilginiz olduğunuzu hatırlıyoruz sn.bıkmısbroker..
    bu anlamda..2018.e tam bir ay kalmışken..
    şu seviyeler itibarıyla bist için konuşursak..önümüzdeki yıl sonuna kadar..bist.i daha iyi bir yerde mi göreceğiz..2018 için ciddi anlamda endişeleneler..bu meyanda yazanların olduğu düşünülürse ne dersiniz?
    tşk.ler..
    Kesinlikle “o vadede çok daha iyi yerlerde olacağız” diye düşünüyorum!

“En kötü” için (Faiz) 3-4 puan kaldı.

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Kesinlikle “o vadede çok daha iyi yerlerde olacağız” diye düşünüyorum!

“En kötü” için (Faiz) 3-4 puan kaldı.

.
    Dün Halkbank'in Eskisehir'deki büyük kurumların paraları için acılan ihaleleri kaçırmamak icin hic yapmadığı şekilde saçma faizler verdiğini bir başka banka yöneticisinden duydum.. Dun Halkbankd'a ciddi para çıkışları olmuş önlem için bu ihalelere yuklenmisler, diğer bankalarda ihaleye ayak uydurmak için bizde yükselttik diyor..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 125/169 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •