Sayfa 125/597 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    İmtiyazli..... yoksunlari gunaydin...
    klişe cumle oldugu icin yaziyorum....
    yoksa gununuz kapkara olsun.
    Yazin Ilıca da ..... üstünde ceviz kirarken piyasayi es gecip aptalca yaptiginiz borclanmalari hedge etmeyi unuttunuz.Hisse dolar bazinda nerdeyse ucte birine dustu.
    Yatirimci dostu gibi aldiginiz geri alim
    kararini her basiretli ahlakli bir yonetici gibi geregini yapmadiniz.
    Hala ayni kafada devam diyorsunuz.
    Siz boyle bir kafayi ne yiyerek sahip oldunuz cok merak ediyorum.
    Dun yine isini bitirip donunu toplayip
    gidenler vardi....patronda yatirimcida duruma alismis .
    Orta mali olmussun orta mali....
    Bizde at sahibine gore kisner derler..
    Spk da isin icinden cikamadi herhalde...
    Ytd.[emoji53]
    Saygilar

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. https://www.insaatyatirim.com/haber/...19a-bakis.html
    Feyyaz beyinde bir kaç kez belirttiği,haberdeki senaryo 2019 yılında gerçekleşirse,bu senaryoda en karlı çıkacak şirket tüm yatırımlarını bitirmiş,üretimde en düşük enerji maliyetlerine ve en iyi lojistik altyapıya sahip Batı gurubudur,dikkat edilmesi gereken nokta periyodik vakti gelmiş hatta 2 yıl rötar yapmış global bir kriz,2019 da global ciddi bir kriz yaşanmazsa 1,2 milyar ciro 200-250 milyon net kar çok rahat ulaşılabilecek rakamlar,yüksek karlılık ve temettü beklentisi sektördeki en kötü pd/dd den bizi kurtaracaktır.

3. Bir kaç gündür yaşanan dövizdeki yükseliş hareketininde kalıcı olacağını hiç sanmıyorum,önümüzdeki hafta tarihin en yüksek cari fazlası açıklanınca yamulacaktır tekrar,Kasım ayında cari fazla neredeyse kesinleşti,o yüzden ekstra bir gelişme olmadıkça dövizden medet ummamak lazım,bu seviyelerdeki mevcut kurlar çok oynak olmadığı sürece orta vadede bizim lehimize diye düşünüyorum.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    An itibari Bsoke piyasa degeri...Btcim i gecti. Sizi tebrik ediyorum basiretsiz
    capsiz miras yediler.....degersizlestirmede ustunuze insan yoktur....insan gorunumlu mahlukatlar.
    Ytd.
    Saygilar.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Birileride hala yaziyor....bize aksiyon lazim hisse fiyatinin hakkinin teslim edilmesi lazim. Patron bu seferde kayaga gitmistir diyecem....daha sezon baslamadi.
    Gerisi bos laf....vir...vir....vir.
    Ytd.
    Saygilar.

6. Ne güzel kendimizden değerli iştirakimiz oldu fenamı?Biz zaten yıllardır bunu söylüyoruz,her bir iştirak bu kadar eder diye,limanda en az 500 milyon,Heslerde en az 500,tek bir arsası en az 500 milyon eder diye.

7.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Birileride hala yaziyor....bize aksiyon lazim hisse fiyatinin hakkinin teslim edilmesi lazim. Patron bu seferde kayaga gitmistir diyecem....daha sezon baslamadi.
    Gerisi bos laf....vir...vir....vir.
    Ytd.
    Saygilar.

Sayın Kyno onların pek tatile gidecek hali yok henüz,ancak size iyi bir tatil gerekli diye düşünüyorum,şahsen bana iyi geldi tatil,tavsiye ederim,siz iki senede bu hale geldiniz,biz ne yapalım kaç senedir buradayız?

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Sayin Eksipnos35 hissenin bu halini gordukce meslegim ve sektor icin uzuluyorum. Bist bu tur patronlardan dolayi kumarhaneye dondu. Cakal suruleri doldu....kiyacak sogusleyecek ky ariyorlar. Patron gelin derse....hatta bu ise kendi soyunursa sektorde yatirimcimi kalir.
    Etrafimiz yimisim yatirimini iyi hisseyi
    bize para yapacak hisse soyle diyenden gecilmiyor. Yani bu sisteme canak tutan patron bence en serefsiz
    ky dusmani patrondur.Bu boyle biline.
    Balik bastan kokmus yani...
    Ytd.
    Saygilar.

Sayfa 125/597 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •