Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Öğrenmek için eğer yanlış yaptıysam düzeltmek için soruyorum benim yıllık kira gelirim 24 bin kira giderim 24 bin ne kadar vergi öderim? Yada ödemeliydim?
    Siz önce 250 aldım 450 sattım 3 yılda deyip %25 yani 50k verginizi ödeyiniz...sonrada burda yazdığınız şundan aldım kira mira derken elde ettiğiniz kar rakamlarınızı düzeltin...sonra o esnada dolar şuydu dolar alsaydım şu an daha karda olurdum diye burda ağlayınız...aynı benim 2001 de borsa da yediğim kazığı 17 yıl sonra gelip burda anlatmam gibi😁 buna özeleştiri diyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Siz önce 250 aldım 450 sattım 3 yılda deyip %25 yani 50k verginizi ödeyiniz...sonrada burda yazdığınız şundan aldım kira mira derken elde ettiğiniz kar rakamlarınızı düzeltin...sonra o esnada dolar şuydu dolar alsaydım şu an daha karda olurdum diye burda ağlayınız...aynı benim 2001 de borsa da yediğim kazığı 17 yıl sonra gelip burda anlatmam gibi�� buna özeleştiri diyoruz
    kira vergisini tek kuruş ödemedim dedim zorunuza giden ne arkadaşlar tabiiki kar yaptysak onun vergisini ödüyoruz dolar gibi...

450 ye sattığımda 111 bin dolar aldım 6,60 tan sattım ona ne kadar vergi çıkar acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    BEYAN edildi zaten kira gideri de 24000 TL zaten
    Hımmmm🤔...kira gelirinin yok yatırımınızda ozaman..Yani 450-250(+10k alım vergisi)-50(vergi)=140 k gelir elde ederken ....100k dolarınız aynı dönemde 350k getirecekti efendim...külliyen zarardasınız

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    BEYAN edildi zaten kira gideri de 24000 TL zaten
    Vay arkadaş gelir 24 gider 24 .. Bizde vergi ödeyelim salak gibi ..

Umarım vergi dairesi denk getirmez sizi .. Beyan vermek sorun degil bende isteyeyim gider bulurum kıyamet gibi ama oyle degil iste ..

Neyse selametle ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Hımmmm��...kira gelirinin yok yatırımınızda ozaman..Yani 450-250(+10k alım vergisi)-50(vergi)=140 k gelir elde ederken ....100k dolarınız aynı dönemde 350k getirecekti efendim...külliyen zarardasınız
    adamsın bi sen anladın beni

neyse yeter bu kadar zalımın oğlu siz beni maliyeye şikayet etmeden tası tarağı toplayıp kaçim

Neyse burası mali musavirlik bürosu degil .. Boyle alım satım yapan eden kişinin bir mali müşaviri vardır .. Hepimiz işimizi gücümüzü bırakmışız neye uğraşıyoruz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

450 ye sattığımda 111 bin dolar aldım 6,60 tan sattım ona ne kadar vergi çıkar acaba?
    İşte bu..bak bunu yaz dedim zaten...şimdi gidip şu pofpofanan bir projedende almışsınızdır kesin...beton-dolar-beton denklemini sağlamak için😁

Şimdi bu arkadaş vergi dairesine 5 yıl içinde çarpılmazsa bile dolar bazında zararda.Zaten vergi dairesi yakalarsa sittin sene ev işine falan uzak bakar.Ya da her kuruşu beyan eder ve bizim memlekette emlak alım satma işinin her şey raconuna göre yapılırsa ne kadar zevksiz olduğunu anlar.

Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •