Sayfa 125/350 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Hayet026 Yazıyı Oku
    Bimeks le Alyağ arasında dağlar var ...Alyagda borç yok batma yok sadece yeni fabrika hakkında bir endişe ve güvensizlik var patron eğer sahip çıkar ve endişeye giderecek ve tatmin edecek haberler gönderir ve paniği kontör altına alırsa ben bu kağıdın güçlenerek çıkacağına inanıyorum en azından öyle olmasını temenni ediyorum. YTD
    Üretim devam edecekse problem yok elbetteki düzelir bu kağıtta galıba batma gibi bir durum yok yeni fabrika açılma durumu varsa elbetteki toparlar ama cumaya kadar taban gider sonra durulur gelişmelere göre yeniden degerlenir

2. Patronun diğer hisseleri atsyh karsusan ve etiler 1 hafta 10 gün işleme kapalı kalıp yip e alındıktan sonra birkaç gün taban gitmiş 6-9 ay sürünmüş sonra düştükleri yerin daha da üzerine cıkmış.

Bakalım patronlar bunda da aynı filmi mi oynatacak yoksa artık sıktı deyip başka bir filmi mi sahneye koyacaklar. İzleyip göreceğiz.
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende bimekste yakalandım bimeks gözaltına alındıktan sonraki 4 gün taban gitti sonra duruldu ondan sonra satısımıza fırsat verdi 3 tabanı garanti. Ortalama 1 liramaliyetli 60 bin lot hisseyi 21 kurustan satabildim. İnsallah sizlerde az zararla kurtulursunuz diyeyim
    üstad bu adamların gözaltı pazarında olmayan hisesi varmı. ve gözaltı pazarındaki hisselerinin hangisinin fiyatı 8-10 kuruş. bimeks diye bir firma bile yok ortada. bimeks internet adresini dahi aylık 4 bin TL. ye başka bir firmaya kiraladı. Bimeksin borcunu bir banka devralsa o banka bir aya batar. borç oranını sen tahmin et. Lakin bu malyag yukarıda bir arkadaşımızın yazdığı gibi bizlerin ve SPK nın gözünde güvenini yitirmiş. adam hisse geri alımı yapıcam dedi. ne zaman alacak o hisseleri merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Üretim devam edecekse problem yok elbetteki düzelir bu kağıtta galıba batma gibi bir durum yok yeni fabrika açılma durumu varsa elbetteki toparlar ama cumaya kadar taban gider sonra durulur gelişmelere göre yeniden degerlenir
    Cumaya kadar tabanmı gider. Cumaya kadar taban fiyatı 0.32 çıldırmışsın sen. O kadarda değil battımı bu kağot. Ben en fazla çarşamba 0.48 den döneceğini tahmin ediyorum.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayın sadece içimden gelen sesi dışarı çıkarttım...

5. Bense 60 in altına inmeyecegini düşünüyorum. .ytd..

6. Spk nin gözü üzerinde. ..Fabrika ziyareti bundan bunun farkındalık. ..Bu kadar çılgın olamazlar..önce izleyecektir. .panik havasında ky hissesini satarsa toplayacaklar..sizin söylediğiniz fiyatlar patron için piyango...geri alımı altı bile risktir. ..ytd....sabah ola Hayrola. ..

7.  Alıntı Originally Posted by berkeburak Yazıyı Oku
    Cumaya kadar tabanmı gider. Cumaya kadar taban fiyatı 0.32 çıldırmışsın sen. O kadarda değil battımı bu kağot. Ben en fazla çarşamba 0.48 den döneceğini tahmin ediyorum.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayın sadece içimden gelen sesi dışarı çıkarttım...
    Hatta ve hatta eğer çarşamba günü 48 kuruşa verirse maliyetimi 60 kuruşa düşürmek için elimdeki mal kadar alıcı olabilirim. Kısmet ...

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Patronun diğer hisseleri atsyh karsusan ve etiler 1 hafta 10 gün işleme kapalı kalıp yip e alındıktan sonra birkaç gün taban gitmiş 6-9 ay sürünmüş sonra düştükleri yerin daha da üzerine cıkmış.

Bakalım patronlar bunda da aynı filmi mi oynatacak yoksa artık sıktı deyip başka bir filmi mi sahneye koyacaklar. İzleyip göreceğiz.
    Ytd
    Evet ARTI, ATSYH, ETİLER, KRSAN hepsi YİP pazarına atıldı be önce bayağı aşağı bastılar, uzun sürede aşağıda belli bantlar aralığında indir çıkar dalgalanmalarıyla uzun süre süründürdülrr, ve sonra toparlana hareketleri oldu. (ama bu hissede gündeme gelen 1.00 nominalden bedelli sermaye artışı gercekten süreçlenmesi söz konusu olursa hisse de daha kısa zamanda bu fiyat ekseninden oturur)

YİP pazarına düşen hissede tahtacı hisse hareketlerinde kolayca tam kontrolu sağlar her durumda. Ve Hisse fiyatlanmadını tek elden istenildiği gibi yönetilir.

Sayfa 125/350 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •