Sayfa 125/1527 İlkİlk ... 25751151231241251261271351752256251125 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Kozaadaki kademeye bak çay demle hocam taş çatlasa 300k. Sen çizsene eline yapışmaz[emoji3]

Sent from my iPhone
    bu haberi kullacaktır hocam haftaya da devam eder benim derdim tek su 6,97 altı kapatmasın yeter haftaya
    hsbc kendi birbirlerine malı vere vere indiriyorlar. umarım daha altı olmaz yoksa facia olur.
    buralardan her ky mallanıyor aslında bunu aşağı vererek ky mallandırıyor spek. ısrarla bu yolu kullanıyor. şöyle sağlam fon gelse kaldırsa bu tahtayı diyecem de hissenin beklentisi hukiki sürec netleşmiyor bir türlü

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    neyseki bu yeşil endekse bukadar düşürüyorlar ya endeks kızarsaydı ne olurdu bugün?
    spek hem mahkemeyi hem de endeksi kullanırdı bence
    Hocam beni endeks geri dönerse soluğu nerede alırız korkusu sardı inan. Saygılar

3. Cok guzel moral veriyorsunuz ya helal olsun!

M.K.A.

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    TEK UMUT BU GRAFİK YARIN İÇİN 7,44 TREND DESTEĞİ
    AMA SANKİ 7,29 A KADAR DEĞDİREBİLİRLER
    bunu yapacak anlaşışşan bu spek 7,29

Dışardaki işler nedeniyle bana bugün erken müsade.. ..gençler devam edebilirler...

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Hocam beni endeks geri dönerse soluğu nerede alırız korkusu sardı inan. Saygılar
    Bankalar ve krdmr eregli vestel asuzu vb buyuk firmalar bir senesir ac bekliyorken endeksin 98 binlere gelmesi bize yaramaz.. yaramadıda.. asıl konu ne olduda endeks uzun sure sonra 3 gunde buraya geldi.. sebep ney.. daha gidecekmi manipulasyon mu var? Ben kisada hic ümitli değilim ne kozaa dan ne de ekonomide.. onsallah siranin bize gelmesi uzun sürmez.. yeni dolaplar donuyor secimle alakalı..sanal dolaplar..

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    bunu yapacak anlaşışşan bu spek 7,29
    Hocam kesin diye birşey olmuyor ama eğer oraya gelir diyorsan bir parça verip orada yerine koyarım. Çocukların masrafı çıkar biraz. Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    bir önceki duruşmada da aynısı oldu aslında tersini yapmıyor spek. Endeks kızarırısa da normalda bunlar artı yapıyor idi. Ama bu mahkeme erteleme olayıyla ilgili artı yaptırması zor gibi bence. süzüle süzüle inecektir.
    7,50 altı 6,97 var

Sayfa 125/1527 İlkİlk ... 25751151231241251261271351752256251125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •