Sayfa 125/153 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bu dede sanki diriliş dizisini izliyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu dede sanki diriliş dizisini izliyor....
    hiç şüphem yok. adamlar salona at getirmişler atın üzerinde izliyorlardı. o da bitti.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    bi de BİTCOIN SAFİYE miz çıktı. bunu TOSUNCUK ile çiftleştireceksin. valla mına komadıkları memleket kalmaz. bu ve bunun gibilerle memlekette ne kadar mal var ise ortaya çıkıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...cikti-5432102/
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bi de BİTCOIN SAFİYE miz çıktı. bunu TOSUNCUK ile çiftleştireceksin. valla mına komadıkları memleket kalmaz. bu ve bunun gibilerle memlekette ne kadar mal var ise ortaya çıkıyor.

millet biraz mantıklı düşünmeli...insanlar hala çok saf...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku

Bu isin prolari zaten durust olan birinini dolandiramazsin diyorlar. Dolandirdiklarimiz da kendileri skalanin bu tarafinda olanlar.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    öyle bir nick seçtim ki kimse kolay kolay o nici taşıyamayacak..o yüzden de benzersiz olacak..işte o yüzden borsada keko dedin mi sadece ben çıkarım...googlede kekonun hisse yorumları falan aratırsan herhalde çok yorum karşına çıkacaktır...onun dışında keko çok da meşhur bir isim değildir...kürtçede kardeş,arkadaş anlamına geliyor...tabi bir çok kişi bu ismi saf ,keriz ve cahil anlamında kullanıyor...

benim için çok da problem değil..böyle bir ismi taşımak herkesin harcı değildi işte onu da ben yaptım...

aslında keko nici ile insanlara önyargı ile bakanlar benden bilgi ve tecrübe konusunda hiç bir fayda sağlamamasını istedim...ama alçak gönüllü olanlar ,insanlara değer verenlerin ise benden yarar görmesini istedim...

o yüzden de topiklere ilk yazdığımda nicime bakıp hemen küçümseyenler kendilerini belli ediyorlar ve bir çoğu da beni banlıyorlar..sonra da kazançtan oluyorlar...
    Yahu oyle de nik secilmez artik yani Keko. Habirden komik!

Tamam sagol, Kurtcesini de ogrenmis olduk.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu isin prolari zaten durust olan birinini dolandiramazsin diyorlar. Dolandirdiklarimiz da kendileri skalanin bu tarafinda olanlar.
    Evet, meşhur Sülün Osman varmış. Kuyumcular kapandıktan sonra sahte 2 bilezik alıp kuyumcunun yanındaki dükkana gider ve eşinin hasta olduğunu doktor parası için acilen bilezikleri bozdurması gerektiğini söyler ve yarı fiyatına bozdururmuş esnafa.

Gün gelip yakalandığında hakime senin dediğini söylemiş Sülün Osman; Hakim bey ben tek bir dürüst, namuslu insanı bile dolandırmadım. Acilen paraya ihtiyacı olan bir insanın bileziklerini fırsattan istifade yarı fiyatına almaya çalışan çakalları dolandırdım ki zaten onlar dolandırılmayı hak ediyordu"

Aynen o yazdigin, Sulun Osman bir efsanedir.

Jet Fadil da ayni inegi 3 kere sagmayi basarmakla unludur.

Sayfa 125/153 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •