Arkadaslar blanco dun aciklandi galiba.blanco aciklanmadan once defter degeri neydi acaba.su anda 10.61 tl olmus..arada yuzde ne kadar fark olustu...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar blanco dun aciklandi galiba.blanco aciklanmadan once defter degeri neydi acaba.su anda 10.61 tl olmus..arada yuzde ne kadar fark olustu...
mkk kayıt yaptıranların hiçbirinin satis olmamıştir, takaslardan anlaşır.
Bu fiyata satmaları icin hele sirketin satışta olduğu donemde keriz olmaları lazım . seans icinde bir 300 milyon lot isyatirimdan geldi muhtemelen nakite dönmek isteyen biriydi .
Efsanevi bir yatırımcı Walter Scloss’un dediğine kulak verelim : “Eğer bir işin değeri 1 dolarsa ve ben onu 40 sente satın alabiliyorsam, başıma iyi bir şey gelebilir”.
benim kastedigim halka açılmadan once ortak olan 52 yatirimcidan bahsediyorum.
gecen sene 635 bin finansbank takasına girdi halen orda, geçen hafta 325 bin denizyatirim takasına girdi ordanda satis yok.satan isyatirim oda temettü beklemek yerinde yükselişi fırsat bilen bir iki kişi
Walter sclosa selam soyle dostum.bizim borsada cogu gyo firmasi 0.40 islem goruyor.istedigi kadar alabilir.)
Defter değeri 10.61 TL. olmuş. Ortaklığa gitme durumu var. Borcu yok. Sürekli kar ediyor.Bu hisse yükselmiyecekte hangi hisse yükselecek.
Yer İmleri