Sayfa 125/310 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Arkadaslar blanco dun aciklandi galiba.blanco aciklanmadan once defter degeri neydi acaba.su anda 10.61 tl olmus..arada yuzde ne kadar fark olustu...

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

mkk kayıt yaptıranların hiçbirinin satis olmamıştir, takaslardan anlaşır.
    Bu fiyata satmaları icin hele sirketin satışta olduğu donemde keriz olmaları lazım . seans icinde bir 300 milyon lot isyatirimdan geldi muhtemelen nakite dönmek isteyen biriydi .

Efsanevi bir yatırımcı Walter Scloss’un dediğine kulak verelim : “Eğer bir işin değeri 1 dolarsa ve ben onu 40 sente satın alabiliyorsam, başıma iyi bir şey gelebilir”.

4.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    mkk kayıt yaptıranların hiçbirinin satis olmamıştir, takaslardan anlaşır.
    Bu fiyata satmaları icin hele sirketin satışta olduğu donemde keriz olmaları lazım . seans icinde bir 300 milyon lot isyatirimdan geldi muhtemelen nakite dönmek isteyen biriydi .
    sabah belli olur büyüklerden satan varmı yokmu bence var

Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    sabah belli olur büyüklerden satan varmı yokmu bence var
    benim kastedigim halka açılmadan once ortak olan 52 yatirimcidan bahsediyorum.

gecen sene 635 bin finansbank takasına girdi halen orda, geçen hafta 325 bin denizyatirim takasına girdi ordanda satis yok.satan isyatirim oda temettü beklemek yerinde yükselişi fırsat bilen bir iki kişi

6.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Efsanevi bir yatırımcı Walter Scloss’un dediğine kulak verelim : “Eğer bir işin değeri 1 dolarsa ve ben onu 40 sente satın alabiliyorsam, başıma iyi bir şey gelebilir”.
    Walter sclosa selam soyle dostum.bizim borsada cogu gyo firmasi 0.40 islem goruyor.istedigi kadar alabilir. )

7. Defter değeri 10.61 TL. olmuş. Ortaklığa gitme durumu var. Borcu yok. Sürekli kar ediyor.Bu hisse yükselmiyecekte hangi hisse yükselecek.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Walter sclosa selam soyle dostum.bizim borsada cogu gyo firmasi 0.40 islem goruyor.istedigi kadar alabilir. )

selamı söyleyemem adam 2012 vefat etmiştir.yasasaydi 0.40 işlem gören gyo kalmazdı[emoji1]

Sayfa 125/310 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •