Originally Posted by edipler Makas ile beraber aldılar, makas 250 puan arttı... Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bana göre bu kadar hızlı almaları bir düzeltme zamanı yaklaşıyor gibi..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
EREGL yi toparladılar bu harekette...
Almak isteyen adam yavaş yavaş alır... Ama bunlar alış gibi gelmiyor bana... Belkide yanılıyorum..
Originally Posted by EREGLTUPRS EREGL yi toparladılar bu harekette... Borsada canlı olan 3-5 hisseden biri... KRDMD-EREGL-THYAO-PEGASUS-KOZAAL
Originally Posted by Zülfü Aşkın Almak isteyen adam yavaş yavaş alır... Ama bunlar alış gibi gelmiyor bana... Belkide yanılıyorum.. ama önce silkelediler sonra fişeklediler. düşünmeye bile fırsat vermediler
Originally Posted by EREGLTUPRS EREGL yi toparladılar bu harekette... 496 : *Erdoğan: Çeltik üretimini 360 bin tondan 940 bin tona çıkardık- TRT Haber
Originally Posted by Zülfü Aşkın Almak isteyen adam yavaş yavaş alır... Ama bunlar alış gibi gelmiyor bana... Belkide yanılıyorum.. Global Thy ye daldı, bırakmaz kolay kolay... Elindeki ordino sağlamki karşı taraftakilere rağmen atladı... Artıya geçirirse şaşırmam...
Originally Posted by Zülfü Aşkın 496 : *Erdoğan: Çeltik üretimini 360 bin tondan 940 bin tona çıkardık- TRT Haber Çeltik (pilavlık pirinç) demiş yav çelik değil
Forum Rules
Yer İmleri