Originally Posted by apocalyptica Dimitris sana ada buldum. https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...996879362?s=20 Hah böyle bir yer . Konut kredisi verirler mi acaba. Hazır tapu masrafları da düşükken almak lazım.
Originally Posted by dimitris Ah keşke. Öyle bir yerim olsa kıyın kıyın uzaklaştırırım adayı. Hısım akraba rahat bırakmaz sonra . Yok yahu korkma. Yolu cok sancili oldugu ve ulasim kolay olmadigi icin kolay kolay misafire gelmiyor hisim akraba.
Originally Posted by reha kaya Toprağı saksıda gördüğünüz belli, nedenini araştırın. Yok anladım da yaparım abi . Köy hayatına uzak değilim. Organım tarım üzerine bir kaç yıl kafa yormusluğum var ama dediğin gibi dışarıdan göründüğü gibi değil.
Originally Posted by Pscyokinesis Alien var mı ben onu hep merak ediyorum . Bu kadar büyük evren ve sadece biz Bir halt olmazdi, sadece pideci bilmem kim organizasyonu, bir kere Ankara ve bir kere de Bursada toplanıldı. Not: KONU BU DEGILDI UCTU.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Pscyokinesis Alien var mı ben onu hep merak ediyorum . Bu kadar büyük evren ve sadece biz Sadece bizim olduğumuza inanmak kadar mantıksız bir şey olamaz .
Originally Posted by reha kaya Bir halt olmazdi, sadece pideci bilmem kim organizasyonu, bir kere Ankara ve bir kere de Bursada toplanıldı. Pideci mi ? Rakı olmayınca pek tad almadın ellam
Toprak işi kolay aslında . Çapalama sulama gübreler fide Ekim dikimi hasatı . 3 ün 1 i size kalıyor 1 sini marabaya verin 1 ise masraflara gidiyor hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by dimitris Hah böyle bir yer . Konut kredisi verirler mi acaba. Hazır tapu masrafları da düşükken almak lazım. Sahibi satamazsa belki kiraya verir, kirayi odemezsen ve seni cikarmak isterse adada seni bulmasi gerekir [emoji23][emoji23]
Forum Rules
Yer İmleri