Bedelsiz hisselerimizide vermemişler
Bedelsiz hisselerimizide vermemişler
Bu konuyla bilgisi olanlar lütfen yazarmı
Benn katilacagim arkadasim.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A gurubu hisseler ayrıcalıklıdır.Benim 1 oyum varsa A kurucu hissenin 2 dir.Sana nerden geldi takip etmedim ancak bedelsizleri alman gerekli o nun hakkı grçmez .Bedelli ise belli zaman zarfında ödeme yapılmaz ise hak ortadan kalkar.Öncelikle Borsa nın yatırımcı danışmanları var.Evt direk BİST i ara yatırımcıyı koruma yada danışmanlığı gibi bir bölümü var.Bu konu hakkında yardımcı olurlar.Net kesin bilgi oradan.Ancak benim bildiğim bu kadar.
Genel kurullarda söylenen herşey kayda geçer.Orada devletin gözlemciside vardır zaten.Başkan sorar söz almak isteyen varmı.Biride ewt der ve derdi anlatır sermaye az der arttıralımder.Teklif eder.Ancak şu tabloda %5 bile o salondan kabul çıkmaz.
Arkadaşlar ben genel kurula katılamayacağım ama katılacak kişilerden birine vekalet vereceğim,lütfen katılmayacak durumda olan kişiler katılacak kişilerden birisine vekalet versin,öncelikle güç ortaya çıkmaya başlasın.200 lot vekaleti benden,ben şirketle ilgili bilgilere bakıyorum sık sık fikir cimnastiği yapacağız
İŞBİR HOLDİNGLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER
Şirketin 2017 yılı olağan genel kurulu toplantısına katılanlar asaleten yaklaşık 35.000 lotla koca holding yönetiliyor (şirket sermayesi 635.000 lot),geri kalan 130.000 lot civarı vekaleten.Bilgiler aşağıdadır.
Şirketin esas sözleşmesinde okuduğuma göre İMTİYAZLI SENET YOK eski 11 grup senet daha sonra birleştirilmiş ve hamiline çıkarılmış.Kar dağıtımındada herkese eşit KAR dağıtımı var sadece karın %4 ü yönetim kuruluna dağıtıldıktan sonra herkese eşit dağıtılıyor.
Son düzenleme : sensor; 07-04-2018 saat: 13:38.
IMG-20171124-WA0004.jpg % 15 a gurubu kuruculara der ve bedelsizlerimiz sensör bey bilginiz varmıdır
Yer İmleri