Sayfa 125/253 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 2024 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Europower ın en büyük hissedarı Gesan oda cuma tavan oldu ..F/K sı 56..Astor için ucuzmu pahalımı tartışmalarını ilk 3 aylık bilanço geldiğinde göreceğiz..İlk 3 aylık bilançodan sonra F/K hesaplamalarında 10-12 rakamlarını görmeye başlayacağız..Bekleyip görelim.20 gün sonra bilanço gelir. Zaten 28 nisan da Kredi ve açığa satış yasağı kalkıyor.. Bu işlem hacmi ile BİST-30 un en büyük adayı..

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Europower ın en büyük hissedarı Gesan oda cuma tavan oldu ..F/K sı 56..Astor için ucuzmu pahalımı tartışmalarını ilk 3 aylık bilanço geldiğinde göreceğiz..İlk 3 aylık bilançodan sonra F/K hesaplamalarında 10-12 rakamlarını görmeye başlayacağız..Bekleyip görelim.20 gün sonra bilanço gelir. Zaten 28 nisan da Kredi ve açığa satış yasağı kalkıyor.. Bu işlem hacmi ile BİST-30 un en büyük adayı..
    Sn. balina, ben astor’un geçmiş 4 çeyrek karını göremiyorum. Sadece geçen senenin total karı olan 1 milyar 827 milyon tlyi görebiliyorum(bu herhalde sadece 4. Çeyrek karı değildir diye düşünüyorum) , dolayısıyla bu çeyrek şu kadar kar gelse fk şu şekilde olur diyemiyorum. Sizin elinizde bu veri var mıdır?

Europower %27.30 halka açıklık 60m lot ve 40.60₺ hisse fiyatıyla çıkıyor ki bu 2.436.000.000 yapıyor.
    Astor %21.04 halka açıklık 210m lot ve 12.50₺ hisse fiyatıyla çıktı bu da 2.625.000.000₺ yapar.
    Yatırım tavsiyesi olarak almayın ama europower bana biraz pahalı geldi. Şu an aklımda değil ama Astor fabrika alanı Europower'ı 3e veya 5e katlıyordu..

4.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Sn. balina, ben astor’un geçmiş 4 çeyrek karını göremiyorum. Sadece geçen senenin total karı olan 1 milyar 827 milyon tlyi görebiliyorum(bu herhalde sadece 4. Çeyrek karı değildir diye düşünüyorum) , dolayısıyla bu çeyrek şu kadar kar gelse fk şu şekilde olur diyemiyorum. Sizin elinizde bu veri var mıdır?
    Sn Majesty23, Geçen yıla ait dönem bilançolarını halka arz izahnamesinde bulabilirsiniz..Bu yıl gelecek karlar geçen yılı katlayarak gelecektir.. Şu an Alfas , Europower, Gesan bunların Astor la karşılaştırılması yanlış olur. Astor bu 3 firmanın toplamından daha büyük..

5. 39 milyonluk yeni iş almış, kap
    3 çeyrekte tahminim 3.2 milyar bürüt kar bekliyorum
    https://m.youtube.com/watch?v=cnXJg3OuPWA
    bu arada astorun ürettiği trafolar bu tür tırlarla taşınıyor, aradaki fark

Ky bi silkelense malı toplayacaklar gibi geliyor. Ky de sağolsun malına sahip çıkıyor

7. Ortak sana daha önce itibar puanı verdiğim için tekrar veremiyorum.
    Ağzına sağlık.
    Europower ve ASTOR fabrikalarını gezmiş, finansallarını incelemiş biri olarak ASTOR hisselerim ile geceleri rahat uyuyabiliyorum bu seviyelerden dahil.
    Europower bakkal kalır ASTOR'un yanında.
    Europower keşke biraz ucuz halka arz olsa idi, bana göre çok pahalı halka arz oluyor. Bu durum GESAN a daha da olumlu yansıyacaktır.
    Herkese bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Sn Majesty23, Geçen yıla ait dönem bilançolarını halka arz izahnamesinde bulabilirsiniz..Bu yıl gelecek karlar geçen yılı katlayarak gelecektir.. Şu an Alfas , Europower, Gesan bunların Astor la karşılaştırılması yanlış olur. Astor bu 3 firmanın toplamından daha büyük..

8.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Ortak sana daha önce itibar puanı verdiğim için tekrar veremiyorum.
    Ağzına sağlık.
    Europower ve ASTOR fabrikalarını gezmiş, finansallarını incelemiş biri olarak ASTOR hisselerim ile geceleri rahat uyuyabiliyorum bu seviyelerden dahil.
    Europower bakkal kalır ASTOR'un yanında.
    Europower keşke biraz ucuz halka arz olsa idi, bana göre çok pahalı halka arz oluyor. Bu durum GESAN a daha da olumlu yansıyacaktır.
    Herkese bol kazançlar...
    Europower ı 26 F/K ilem halka arz ediyorlar.. Yani Astor un o zaman45 tl den halka arz edilmesi gerekirdi.. Şimdi Europower a çok talep olacaktır..en az 8-9 tavan gitse fiatı 100 TL yi geçer..Ben ASTOR un biran önce kredili ve açığa satış tedbirlerinin kaldırılmasını bekliyorum..Ondan sonra gerçek ralli başlayacaktır..

Sayfa 125/253 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •