Sayfa 125/1001 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Goldist finansbankın yatırım fonu,piyasadan külçe altın alıyor,takasbanka depo ediyor,karşılığında fona lot tanımlanıyor,o lotlar bize satılıyor falan.Yani tamamen fiziki altının var kabul edebilirsin.E tüzüğün 12.11 maddesinde ne diyor,olağanüstü durumlarda fonun değerini belirleme yetkisi yönetim kurulundadır))))))E hani fizikiydi.Ufacık fon böyle kendini garantiye alıyor da devlet affeder mi.Doların var mı var,e ver o zaman,ha bir dakka o konuyu az bişi şedeelim de derler adama.

2. Yıl , 2000-2001;

Hazine tahvil-bono ihalelerine Demirbank aracılığı ile kendi adıma teklif atıyorum.

Enflasyon %60-70 cıvarı diye hatırlıyorum.

Bütün ihaleleri Demirbank alıyor...

Hazinedeki müşteri temsilcisi ile yaptığım son konuşma;

-'' ... Hn. neden %30 ile tüm ihaleyi aldınız, enf. %60?

-'' Biz geçmiş değil, gelecek enflasyona göre teklif atıyoruz''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Kkm azaltmak istenirse diye birşey yok bence.bugün ddkkm ekranı kapanır yarın normal kkm.hop bitti işte.
    Kapat kkmyi bas %5 kambiyo vergisini, gelsin Arjantin, blue dolar

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Kapat kkmyi bas %5 kambiyo vergisini, gelsin Arjantin, blue dolar
    Muhtemelen kkm dönüşleri için çift kur olacak.resmş kur şu an mesela 26.5, ama bankadan dolar istiyorsunuz 27.5

Yarın bu farkın 5 tl olmayacağı ne malum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Goldist finansbankın yatırım fonu,piyasadan külçe altın alıyor,takasbanka depo ediyor,karşılığında fona lot tanımlanıyor,o lotlar bize satılıyor falan.Yani tamamen fiziki altının var kabul edebilirsin.E tüzüğün 12.11 maddesinde ne diyor,olağanüstü durumlarda fonun değerini belirleme yetkisi yönetim kurulundadır))))))E hani fizikiydi.Ufacık fon böyle kendini garantiye alıyor da devlet affeder mi.Doların var mı var,e ver o zaman,ha bir dakka o konuyu az bişi şedeelim de derler adama.
    "12.11. Kurul gerektiğinde, Tebliğ de yer alan sürelerle bağlı olmaksızın fonlar hakkında bilgi
    verilmesini isteyebilir. Savaş, doğal afetler, ekonomik kriz, iletişim sistemlerinin çökmesi, fonların
    portföylerindeki varlıkların ilgili olduğu pazarın, piyasanın, platformun kapanması, bilgisayar
    sistemlerinde meydana gelebilecek arızalar, şirketin mali durumunu etkileyebilecek önemli bir
    bilginin ortaya çıkması gibi olağanüstü durumların meydana gelmesi halinde, değerleme
    esaslarının tespiti hususunda kurucunun yönetim kurulu karar alabilir. Bu durumda değerleme
    esaslarının gerekçeli olarak karar defterine yazılarak, Kurula ve Portföy Saklayıcısına bildirilmesi
    zorunludur. Ayrıca söz konusu olaylarla ilgili olarak KAP ta açıklama yapılır."

Sn. hkm. İlgili maddeyi tüzükten bulup yukarıya yapıştırdım. Burada yazılan metne göre sizin de belirtmeye çalıştığınız olağanüstü durum vb. halinde bu GLDTR isimli fonun fiyatını dayanak aldığı altının fiyatından bağımsız ve çok alakasız bir değer olarak da açıklayabiliriz anlamına mı geliyor acaba?
    SPK buna nasıl izin verebilir diye de düşünüyorum bir yandan ?

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yıl , 2000-2001;

Hazine tahvil-bono ihalelerine Demirbank aracılığı ile kendi adıma teklif atıyorum.

Enflasyon %60-70 cıvarı diye hatırlıyorum.

Bütün ihaleleri Demirbank alıyor...

Hazinedeki müşteri temsilcisi ile yaptığım son konuşma;

-'' ... Hn. neden %30 ile tüm ihaleyi aldınız, enf. %60?

-'' Biz geçmiş değil, gelecek enflasyona göre teklif atıyoruz''
    Umarım böyle banka yöneticileri kalmamıştır.
    Yoksa altından kalkmakta zorlancağımız yüklerin altına gireceğiz.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Umarım böyle banka yöneticileri kalmamıştır.
    Yoksa altından kalkmakta zorlancağımız yüklerin altına gireceğiz.
    Eskiden görev! Demirbank'taydı , artık kurumsallaştırdılar, s2s2 alıyorlar.

https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2018/1...B120162017.pdf
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Arjantinde vardı korumalı hesap ne olmuş araştırın…

Sayfa 125/1001 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •