Sayfa 1259/1527 İlkİlk ... 25975911591209124912571258125912601261126913091359 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,065 - 10,072 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    geçen hafta kozaa pastası,,marbaşın takasına bakın

Hocam Mars'a özel görev vermişler bence

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hayret, ne kadar çabuk karar verdin, acele etmeseydin....

Sistem, formasyonun durumunu tespit edinceye kadar 65 krş luk bir fark ortaya çıktı>>>5,26 >>>5,91.. kapanış>>>6,15........ve hala da tespit edemedi....Bu ne demektir..???
    Hocam,ben acayip merak ediyorum, bakalım kaçtan sattıracak

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hayret, ne kadar çabuk karar verdin, acele etmeseydin....

Sistem, formasyonun durumunu tespit edinceye kadar 65 krş luk bir fark ortaya çıktı>>>5,26 >>>5,91.. kapanış>>>6,15........ve hala da tespit edemedi....Bu ne demektir..???
    Adamlar ne düşünmüşler ise tersi olmuş çoğunlukla, buradaki grup tam çakal,

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

4. İyi akşamlar. 15 Ocak -1 Mart doas takası paylaşabilecek varmı hayrına ? Şimdiden çok teşekkürler

Risk almayan kazanamaz

5. Sn barbaros;
    işc hisseleri (üçte bir kadarı)hazineye aktarılacak. ben bu şekilde biliyorum. yani bütünüyle
    kamu bankası gibi birşey olacak. temettü ödemelerine izin çıkmaması
    yakında bir düzenleme yapılacağına işarettir.

koza grubunun tüm varlıkları yanlış bilmiyorsam tmsf de.
    tmsf nin harcamaları denetim dışı. kontrolü hazinede.

özetle... işc nin hazineye aktarılacak hisselerinin temettüsü şirketi güçlendirmeyecek.
    koza gurubunun da üç beş yıllık karları ki ... bir kuruş temettü verilmedi...
    şirketlere el konulduğunda sadece kasadaki nakdi 500 mlyn$ diye hatırlıyorum...
    üç aşağı 5 yukarı.. sadece üç yılın nakdi 1mlyr$ eder. kar olarak... bunlar deli paralar...

6. Ortaya Karışık

Kozaa grubunu yatay dirençlerin üzerinde kapanışlarda alıp yatay direncin 5-6 kr altı yandığında stop olmak, sonrasında tekrar alt yatay desteğe gelirse üzerinde kalırsa almak kırarsa tekrar 5-6 kr altında stoplamak lazım. Tekrar üzerinde kaldığı durumlarda üst direnci kırınca almak gerekiyor. Aralarda almamak lazım. Bu şartlar altında zarar yazılmıyor aksine kardayken de çıkılır. Aksi halde çok oynak olduğu için saç dökebilir[emoji4]

Sent from my iPhone
    Son düzenleme : Akadian; 03-03-2019 saat: 00:33.

7.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    syn çanakkale li abim biz ogün şerbetin suyunu şekerini abartıp kalp kırarken araya girmeye çalıştın ama benim gözümden kaçmadı..öncellikle o günleri yaşamış biri olarak bizleri uyardığın için tşkler ve bir üniversite hocasını aramız görebilmenin mutluluğunu bizlere verdiğin için tşkler....syglar hocam...
    Sayın Nightbirds kardeşim, iltifatına teşekkür ederim. Ben de sizin buradaki yorumlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanıyorum. Size ve bütün yorumcu kardeşlerime teşekkür ederim. Çanakkale çevresine yolu düşen olursa beklerim. Bildiğiniz gibi Çanakkale çevresinde gezilebilecek tarihi ve doğal güzelliklerimiz çoktur. İstanbul, İzmir, Bursa bibi büyük şehirlerimize yakındır. Üniversitemizin denize sıfır güzel tesisleri var. Biz referans olduğumuzda, misafirimiz dediğimizde %50 ye yakın indirimler yapılıyor. hcamurcu@comu.edu.tr den yazışabiliriz. Herkese bol kazanç ve gönlünce günler diliyorum.

8. EREGL

Sayfa 1259/1527 İlkİlk ... 25975911591209124912571258125912601261126913091359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •