Sayfa 126/364 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. 25 hisse için analistlerden kar beklentisi
    30 Ocak 2018 - 13:57 www.borsagundem.com
    TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
    Analistlerin Enka İnşaat'ın 2017 yılı 4.çeyrek kar medyan tahmini 655,3 milyon TL seviyesinde oluştu.

Foreks'in anketine göre, Enka İnşaat'ın kar rakamına yönelik ortalama tahmin 629,3 milyon TL, en yüksek tahmin 695 milyon TL, en düşük tahmin ise 495,8 milyon TL oldu.

Şirket'in 2016 yılı 4.çeyrek net karı 390,8 milyon TL olarak gerçekleşmişti.

Ankete Deniz Yatırım, TEB Yatırım, İş Yatırım, Ziraat Yatırım, Oyak Yatırım, Yatırım Finansman, Global Menkul, Ak Yatırım ve Garanti Yatırım olmak üzere 9 aracı kurum/banka katıldı.

Enka İnşaat'ın bilanço rakamlarını 5 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor.

2.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    5.66 da 100 günlük ortalama var, oraya kadar basabilirler.
    Meydanı boş bulup 100 günlük ortalamaya çektiler. Yukarıda paylaşılmış olan kar beklentisi ile bu fiyattan FK 10 un altına iner. Bu şirket son 8 yılda FK 10 altında fiyatlanmamıştır.
    Son düzenleme : El_Rey; 31-01-2018 saat: 00:00.

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Meydanı boş bulup 100 günlük ortalamaya çektiler. Yukarıda paylaşılmış olan kar beklentisi ile bu fiyattan FK 10 un altına iner. Bu şirket son 8 yıla FK 10 altında fiyatlanmamıştır.
    Evet çok doğru bir tespit ben FK nın 12 lere doğru gideceğini ve Net dönem karının 2016/12 ye göre çok daha iyi geleceğini hesaplıyorum hissenin ederi minimum 6,48 dir. Benim hesaplamarıma göre Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir Herkes Hesaplamasını Kendisi yapsın.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

4.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Evet çok doğru bir tespit ben FK nın 12 lere doğru gideceğini ve Net dönem karının 2016/12 ye göre çok daha iyi geleceğini hesaplıyorum hissenin ederi minimum 6,48 dir. Benim hesaplamarıma göre Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir Herkes Hesaplamasını Kendisi yapsın.
    Tarihsel FK ortalaması da sizin belirttiğiniz seviyelerde...Katılıyorum, kar gerçekten beklendiği gibi gelirse fiyat 6.50-7.00 arasında olmalı. Tahminlerdeki en düşük rakam gelirse, yani 650 yerine 500 gelirse o zaman 5.5- 6 arası normal derim.

5. Son yıllarda ENKA iNŞ ın proje stoğunda yavaşlama dolayısı ile biten projeler ile birlikte azalma var. Nakit fazlalığının bir nedeni de budur. ( kira gelirlerindeki yavaşlamaya rağmen ) Yeni projeler kapsamında ben şahsen şirketten kuvvetli ataklar bekliyorum. Çünkü bu durum orta vadede sürdürülebilir değil.Yabancı işlemi olmadığı zaman ( Ak yatırım işlemleri yabancı olabilir bugün için, bu konuda
    şüphelerim var ) belli guruplar senette istediklerini yapıyorlar. Bir teknik bu kadar mı bozulur iki saat içinde? O kadar yabancı satışına maruz kalan TUPRS ın bile momentumu daha kuvvetli. Buna hiç bir anlam veremedim, manasız.İşlemler bence karşılıklı da değildi. İlginç bir gündü. İki gün sonra takası incelemekte yarar var. Sonra yorumlarız. Y.T.D.

6. Aslında bu yıl da yapılacak işler var belki 2019 yılına bir plan yok diyebiliriz ama yatırım enstrümanlarının çeşitliliği ve düşük maliyetli sürekli gelir kalemleri karı arttirmaya devam edecektir. Enerjide en büyük problem finansal maliyet onu da aşmış durumda. Türkiye'nin en çok döviz fazlası sirket konumunda olmasi ve gelirlerdeki döviz girdisi bence şirketi son derece risksiz hale getiriyor. Ben halka açıklık oranının düşük olmasına bağlıyorum bu hareketleri. Yüklü bir sermaye çıkmak istediğinde karşılık bulamıyor. Zaten benim tahminim küçük küçük alımlarla borsa kotundan çıkma yoluna gidilebilir uzun vadede. Veya payları iyice artırıp blok olarak bir yabancı şirket ortaklığı kurulabilir. Bunlar tabi senaryolar. Ben 5.69 ve 5.67 lerden takviyeler yaptım. Umarım yarın 100 gün ortalamadan güçlü bir geri dönüş yaparız. Tek endişem bugün abd borsalari da ekside, muhtemelen bir düzeltme var buna biz ayak uydurmayalim yarın.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ENKAI –*Tara Holding tarafından 5,70 – 5,75 TL fiyat aralığından 460.000 adet alış yapılırken, Şirket sermayesindeki payı %49,52’ye yükseldi.

Haberlerde gördüm ama Kap da göremedim. Dün alım olmuş sanırım ama fayda etmemiş.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    ENKAI –*Tara Holding tarafından 5,70 – 5,75 TL fiyat aralığından 460.000 adet alış yapılırken, Şirket sermayesindeki payı %49,52’ye yükseldi.

Haberlerde gördüm ama Kap da göremedim. Dün alım olmuş sanırım ama fayda etmemiş.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok ilginç. Neden böyle bir şey KAP a düşmez anlamadım. Bugün Credit in alımları var. Beğendim Y.T.D.

Sayfa 126/364 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •