Sayfa 126/463 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3699 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    isbtr isatr iskur için ne düşünüyorsunuz?

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tedavüldeki adedi sadece 708 lot, günlük ortalama işlem hacmi ise 5 lot, normalin dışında 3 lotluk ek alım geldi mi %50 çıkış yapıyor işte, bunun hakkında ne söylenebilir ki?
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. Borsa Kodu - Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı (lot) - Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı

ISATR - 240 lot - %24

ISKUR - 708 lot - % 28,8

ISBTR - 7.474 lot - %25,77

ISCTR
    - 1.390.585.069 lot - %30,9

ISATR ISKUR ISBTR'un durumu ortada, tedavüldeki lotlara bakıp nasıl bir tahta olduklarını anlayın, ISCTR hariç diğer 3 tahta tamamen spekülatiftir ve onlardan her türlü afaki hareket beklenebilir. Mesela ISKUR'un %50 çıktığı dün işlem hacmi 10 lot idi.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    KLNMA tahtasında yaşanmış olan bu olay borsacıların açgözlülüğünü, yatırımcı geçinenlerin naifliğini ve cehaletini, tahtadaki manipülasyonu, uçuğun da uçuğu bir manyaklığı, değerleme açısından kesinlikle olmaması gereken müthiş bir çarpıklığı o kadar güzel gözler önüne seriyor ki söz konusu 2 haftalık olağanüstü hareket BİST tarihinde ilelebet çok özel bir yere sahip olacaktır. 60.7 tl de yaptığı tavan ile KLNMA 30.4 milyar tl lik bir piyasa değerine ulaşmıştı, sadece 10 milyar tl lik aktifleriyle TR'nin en değerli bankası olmaya çok az kalmıştı. Aktifleri 400 milyar tl ye yakın olan GARAN ile sadece 10 milyar tl lik aktifleri olan KLNMA hemen hemen ayni piyasa değerine sahip hale gelmişti. Hisse 60.7 tl olduğunda, aktiflerinin 3 katı (%300) kadar bir piyasa değerine sahip oluverdi KLNMA. Dünyada bunun eşi benzeri görülmüş veya duyulmuş değildir. TR'de ekonomi güzel gidiyorsa bir bankanın piyasa değeri aktiflerinin %10-12 si kadar olur, kaldı ki ekonomi şu anda yalpalıyor ve AKBNK GARAN ISCTR gibi en büyük bankalar aktiflerinin %5'i kadar bir piyasa değerine ancak sahip olabiliyorlar. İşte böyle bir ortamda KLNMA bir anda aktiflerinin %300'üne kadar çıkıverdi. Mesela, eğer HALKB ayni rasyoda işlem görseydi hisse fiyatı da 1000 (Bin) tl ye yakın olacaktı ama gelgelelim HALKB 7 tl nin bile üzerinde durmakta güçlük çekiyor.
    Peki bankanın yeniden yapılandırılması laflarinin hiç mi anlamı yok bu haliyle tabi ki diğer bankaları geçmesi sacmaydi ancak beklenti vardı ve kısa dönemde hisseye para akması muhtemeldi. Bütün bu yaygara boşuna mıydı yani? Durup dururken yükselen bir banka hissesi değil ki bu. Bir de adedi diğerlerinin çok altindaydi bu da değerli yapmış olamaz mı?

4. Taban bozulmayacak galiba
    Son düzenleme : Patent Vekili; 16-10-2018 saat: 10:18.

Alıntı Originally Posted by Cakirkaptan Yazıyı Oku
    İnanirmisiniz bu sayfada tek anliyamadigim sizin hisseyi nasil aldiginiz...

Hani isyat v.b hisseleri alip tasiyan bir kisi nasil bukadar volatil bir hisseyi alir gercekten merak ediyorum.

Ozel degilse ve paylasirsaniz hisseyi alma nedenlerinizi memnun olurum..

Bunu istememin tek nedeni nerde min risk ve dusuk getiri bekleyip, alip cocuklarimin portfoyune attigim hisse varsa oralarda yazan birisiniz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    [emoji2] doğru haklısınız Hisseyi on küsur TL civarıydı herhalde oradan alıp otuz küsur TL'den sattım. Karımın yarısı ile de 38 TL iken tekrar aldım. 60 olduğu gün perşembe çıkma düşüncem vardı ama bir gün daha risk edeyim dedim ve patladı. İşin özü şu anda kardan zarardayım. Ama o bile insanı üzüyor.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6. Tabanda ne kadar var
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7. Tabandaki emirlerin yarısı silinmiş düne göre sanırım
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 126/463 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •