Daha ortak değilim araştırıyorum.. Teşekkürler bilgi için sizden başka pek bilen de yok galiba
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ortak değilim araştırıyorum.. Teşekkürler bilgi için sizden başka pek bilen de yok galiba
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bu arada prismian group ne kadar iyi niyetli imiş karlarından feragat etmişler sanki yüzde 84 u kendilerinin değilmiş gibi yani sağ cep sol cep meselesi , bu olay hisseyi hepten bırakmamak için , dentici bu olayı yönetimle nasıl planlıyorsunuz çok merak ediyorum yani herkes işin içinde mi yoksa yerli yöneticilerle sen mi oturup planlıyorsunuz
Yaw yazmadan edemedim walla , dentici seni gören prismian ve draka sanki hayır kurumu olmuşlar isim hakkini almıyorlar bu sene yani pes , sen Cem Yılmaz dan daha komiksin , Laz Levo sen tiyatrocu olmalıymış sin yeminle , ulan 2,43 den bedelli yapıp 1.5 ye kadar çakmışlar simdi memleketin durumuna üzülüp bu sene isim hakkı vb. (yani haracı ) azaltmislar hahahhhahhha
İyi olur iyi bence topuklayacaklar. Misal bu bilanço ya en kötü 2.5 olmalı ama adamlar 4 eder niye ettin demeyiz.
nerde bu kablocular.hisse hareket ediyor kimse yok.düşüyor kimse yok.tabi yönetim istediği gibi at koşturur.spekde.
gün sonuna doğru şöyle
2,24 üstü atıp 2,30 civarı kapasa ne varda.
Yer İmleri