Sayfa 126/784 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    avni sen ne g..zekalı bir adamsın endeks uzaya gitti..tüm hisseler kac misli kazandı..sen ise halen bokunla oynuyorsun...bak koc sabancı ve benzeri holdingler artık yuklu satıslar yapmaya basladılar..nakıte donuyorlar...sen halen 69 70 takıl dur...ergenliğe yeni girmiş bir genc gibi bi elin dergide bi eli şeyinde avere avere dolan..
    yahu adam halka arzda 700 milyon dolarda şirketi millete dağıtmış. yüklü satışı adam kaç sene önce yapmış uyanık. kalanı da şu an arz ediyor görünüşe göre zaten

2. arkadaşlar beyler dostlar forumu dünden beri takip ediyorum çok küçük bi alım yaptım , asıl thy yatırımcısıyım 7.30 maliyet le 2 senedir 40 bin zararla bekliyorum sinirim bozuldu huzurum bozuldu lakin işte bugün maliyeti yakaladım kötü günler geride kaldı şükür, diyeceğim o ki sabredin illa yerini bulacak ama 2 ay ama 2 sene.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by eydkonya Yazıyı Oku
    arkadaşlar beyler dostlar forumu dünden beri takip ediyorum çok küçük bi alım yaptım , asıl thy yatırımcısıyım 7.30 maliyet le 2 senedir 40 bin zararla bekliyorum sinirim bozuldu huzurum bozuldu lakin işte bugün maliyeti yakaladım kötü günler geride kaldı şükür, diyeceğim o ki sabredin illa yerini bulacak ama 2 ay ama 2 sene.

Sabir taşı olup çatlayan çok yatırımcı var. Dikkat et bak. Zaman varya zaman evrendeki bütün denklemleri altüst eden hadisedir. Öyle dediğin gibi ha 2 ay ha 2 sene boş laflar...sermaye civa gibidir. Eski tabir ile vakit nakittir [emoji12]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Sabir taşı olup çatlayan çok yatırımcı var. Dikkat et bak. Zaman varya zaman evrendeki bütün denklemleri altüst eden hadisedir. Öyle dediğin gibi ha 2 ay ha 2 sene boş laflar...sermaye civa gibidir. Eski tabir ile vakit nakittir [emoji12]

madem zaman boş laf sabır hikaye o zaman sat kardeşim zaten dibe vurmuşsun kaybedecek bişeyin kalmamış sat sevin sabredip bekleme...

5.  Alıntı Originally Posted by eydkonya Yazıyı Oku
    madem zaman boş laf sabır hikaye o zaman sat kardeşim zaten dibe vurmuşsun kaybedecek bişeyin kalmamış sat sevin sabredip bekleme...

Ahh etli ekmek kafali ahhh neden anlamıyorsun

6. etli ekmekten de olsa kafa var sende oda yok belli ki hadi aslanım ilerle senin gibi mallar yuzunden demoralize olmasın insanlar kodumun leşi

7.  Alıntı Originally Posted by eydkonya Yazıyı Oku
    etli ekmekten de olsa kafa var sende oda yok belli ki hadi aslanım ilerle senin gibi mallar yuzunden demoralize olmasın insanlar kodumun leşi

Seni Er-Konyalılara şikayet edeceğim yedirmesinler artık sana pide [emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    0,69 / 0,70..
    kaptan sonraki günlerdeki gibi yine satışlar çok fazla..

Sayfa 126/784 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •