Sayfa 126/265 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Gözlemlediğim kadarıyla tahtadaki durum şu... Hemen herkese mal kaptırmış durumda tahta yapıcı. Alanlar ise uzuncular. Öyle anlık satacak tipler değil. Mal kaptırmış dediğim de 1.000 lot falan değil. Alanlar, en düşükleri 10-15 bin lot olmak üzere 40'ar 50'şer bin lot almış. Duyduğuma göre ev satıp alanlar da varmış.

Artık kağıdın gitmesi önemli değil. Düşük f/k'lı bir kağıt olarak kalabilir burada uzunca bir süre. Şirket kar yapsın, temettüsünü dağıtsın yeter.

Hocam 7 lerden alırken milyon kere demedikmi bak arkadaş asla satmayacağız, öğleye kadar değil ölene kadar elimizde tutacağız. Benim ne suçum var şimdi jonathan hocam, neydi parolamız, temettümü alırım keyfime bakarım nokta...
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

2.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Hocam 7 lerden alırken milyon kere demedikmi bak arkadaş asla satmayacağız, öğleye kadar değil ölene kadar elimizde tutacağız. Benim ne suçum var şimdi jonathan hocam, neydi parolamız, temettümü alırım keyfime bakarım nokta...
    Elbette, aynen bu şekilde. bizim için düşük f/k çok daha avantajlı bir durum olacaktır. Bazı kağıtları toplayamadıkları için götüremezler, uzun yıllar boyu. Karlılık güzel olsa ve f/k düşük olsa da, kağıt benzer piyasa değerlerinde kalır. Bizim parolamız, diğer dostlarımızın da dediği gibi "huzurla temettümü bekliyorum" mottosuna dayalıdır.

Güzel zamanlardayız. Vademiz, sonsuz.
    ...

3. Temettuye donduk 13 ay oldu isterse fiyat 10 olsun isterse yillar boyu buralarda gezinsin artik temettuye madem tahtaci mal kaptirdi dusurmesin 32tl saldi 19.88 gosterdi ogun az daha salsaydi 20 bin lot daha alacaktim 10.000 yazdim vermedi biraz daha durussa tahtaci kalmaz suan izliyorum istedigim yere gelirse fabrikamiza yakinligimiz cogalir

4. 2022 tahmini 1.1-1.2 milyar net kâr gelir mi sizce? Gelirse böyle şirketi 5.5 f/k da zor bırakırlar düşüncesindeyim. 2 senede toplamda en az %70-80 getiri potansiyeli demek.

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yatirimlar dewam edecek ceo gecen tv de anlatti bu kar sermayeyi bu sene degil seneye zorlar temettuyu aldik temettuyle ekledik bu senede temettu issallah sinirlari zorlar tahtaciyla kafa yormaya gerek yok 32 gorduk sukur ihtiyacimiz yok zamanimiz cok nakit elhamdulillah afyonda 5 sene bekledik antreman cok pkent te 3 sene brisa evlendik fabrikayi ziyaret ettim tavsiye ederim enterasan iyide ilgilendiler yemegimizi yedik 4 sene hedef koydum issallah tahtaci spek gecicidir fiyatta bist zaten dengesiz issallah firsat verir vermezse nasip

6.  Alıntı Originally Posted by Alasara2020 Yazıyı Oku
    Yatirimlar dewam edecek ceo gecen tv de anlatti bu kar sermayeyi bu sene degil seneye zorlar temettuyu aldik temettuyle ekledik bu senede temettu issallah sinirlari zorlar tahtaciyla kafa yormaya gerek yok 32 gorduk sukur ihtiyacimiz yok zamanimiz cok nakit elhamdulillah afyonda 5 sene bekledik antreman cok pkent te 3 sene brisa evlendik fabrikayi ziyaret ettim tavsiye ederim enterasan iyide ilgilendiler yemegimizi yedik 4 sene hedef koydum issallah tahtaci spek gecicidir fiyatta bist zaten dengesiz issallah firsat verir vermezse nasip
    Onu ben dinleyemedim. Yatırımlar devam edecek derken nasıl bir detay verdi? Aksaray'ın 2. ve 3. etabıyla ilgil bir şey söyledi mi?
    ...

7.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Onu ben dinleyemedim. Yatırımlar devam edecek derken nasıl bir detay verdi? Aksaray'ın 2. ve 3. etabıyla ilgil bir şey söyledi mi?
    2ci ve 3cü ünitenin ne zaman üretime geçeceği hakkında KAP a açıklama yapmadan bilgi veremez.. Yatırımlar devam edecek derken yeni bi sermaye artırımı gerektirecek Bi şey değil daha ziyade aksaraydaki fabrikada teknolojik gelişimlere yönelik yatırımlar olabilir gibisinden şeyler söyledi.. Bu arada 4 5 sene önce şirket borçlanırken kuru sabitlemişti.. Şirketi tebrik ediyorum.. Bana kalırsa şirketin 2 milyar civarı borcu olsada bence Aksaray yatırımını bedavaya getirdiler
    OMAHALI

8. Kur borcunu Hedge etmeyen tüpraş ı bile 3-4 bilançodur kur yükselişi beşik gibi sallarken kulağı kesik sabancı lar böyle Bi fabrikayı kurarken çoğu borç vadesinde kur seviyesini4 ün altında sabitlemiş durumda...
    OMAHALI

Sayfa 126/265 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •