Sayfa 126/1024 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    is banka sube de - cep te ve web te farkli faizler uyguluyor. 1.90 di bi ara daha mi indirmisler..
    Sn. servetbey ,
    İkamet yeriniz Suudi Arabistan gözüküyor. Orada ki bankacılık sistemi nasıl ? Şeriat yasalarınca faiz haram olduğuna göre bizdeki gibi Katılım bankaları mı var , kağıt üstünde kar payı olarak gözüken meblağlar mı verilir mevduatçılara ? Kredi çekmek isterseniz , verilen krediye faiz olarak sanmam da hangi jargonda ek gelir isterler bankalar ?
    Merak ettim.

İyi günler.

Alıntı Originally Posted by thermofluid Yazıyı Oku
    1.75 ten bağlıyorum internetten. Cepten denemedim. Farkliysa deneyip burdan bilgi vereyim

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haklisiniz, 32 gun icin 1.90 veriyor iscepten.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dowes topiğinde kendisine sorduğum bir soruyu yanıtlama nezaketinde bulunan sn.JonDowes ın paylaştığı Türk bankacılık sisteminde yer alan tüm bankaların güncel mevduat yükünü gösteren bir liste var.Çok ilginç geldi bana. Bazı bankaların bu kadar mevduat sahibi olduklarına inanamadım. Mesela Halk Bankası. Bu topikte , eski topik dahil yıllardır takip ederim , Halk bankasından oran çok çok nadir paylaşılmıştır. Ama mevduat da ilk 3 de imiş. Bazı bankalar için tam sükut-u hayal durumları , bazı bankalar için ise yuhh nasıl bu kadar olur durumları mevcut resmen.

4.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Dowes topiğinde kendisine sorduğum bir soruyu yanıtlama nezaketinde bulunan sn.JonDowes ın paylaştığı Türk bankacılık sisteminde yer alan tüm bankaların güncel mevduat yükünü gösteren bir liste var.Çok ilginç geldi bana. Bazı bankaların bu kadar mevduat sahibi olduklarına inanamadım. Mesela Halk Bankası. Bu topikte , eski topik dahil yıllardır takip ederim , Halk bankasından oran çok çok nadir paylaşılmıştır. Ama mevduat da ilk 3 de imiş. Bazı bankalar için tam sükut-u hayal durumları , bazı bankalar için ise yuhh nasıl bu kadar olur durumları mevcut resmen.
    Bu banka adları ile mevduat verilerine ulaşamadım tam olarak web adresi ve seçim yapılacak taraf bilgisini vs. verebilir misiniz?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Bugünü kast etmiştim esadında;

TL
    Fibabank 13
    Akbank 12.50
    Finansbank 12.70
    Garanti 11.90

Usd
    Fibabank 3.50
    Akbank 3.75
    Finansbank 3.75
    Garanti 3.20
    Teşekkürler üstad. Vakıf dan oran aldınız mi?

6. odeabank dan 1.000.000 a kadar 12.5 faizle bağlandım 32 günlük

7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bu banka adları ile mevduat verilerine ulaşamadım tam olarak web adresi ve seçim yapılacak taraf bilgisini vs. verebilir misiniz?
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...836#post122836

8. Fed'in Çarşamba günü açıklayacağı para politikası kararlarında, gösterge faizin yüzde 0.25 artırılacağı kesin gibi.
    Perşembe den itibaren bizde de faizlerin artıp, artık 1aylık tl faizlaerde 13 lerin görüleceğini tahmin ediyorum.
    Tahminimle ilgili yorumları beklerim.
    ( bu arada yukarda yazılı fibabank 13 faiz, sitesine girince 3 aylık 12.95 gözüküyor)

Sayfa 126/1024 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •