Sayfa 126/210 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Hiç başıma gelmediği için soruyorum; vade kapama günü ve ertesi spot yine böyle taban olursa ne oluyor?

2. Soruyu biraz daha detaylandırarak ben de sorayım vade sonu fiziki teslimat ile pozisyon ile kapatan var mı aramızda?Pozisyonumuzu ekranda kapatamazsak,mecburi fiziki teslimat mı yapacağız? Bunun ayrı bir ücreti prosedürü var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by imperial Yazıyı Oku
    Soruyu biraz daha detaylandırarak ben de sorayım vade sonu fiziki teslimat ile pozisyon ile kapatan var mı aramızda?Pozisyonumuzu ekranda kapatamazsak,mecburi fiziki teslimat mı yapacağız? Bunun ayrı bir ücreti prosedürü var mı?
    Taban tavan olması bizi ilgilendirmez, vade sonu biz paramızı alırız karşı taraf da bizden hisselerini alır

4.  Alıntı Originally Posted by imperial Yazıyı Oku
    Soruyu biraz daha detaylandırarak ben de sorayım vade sonu fiziki teslimat ile pozisyon ile kapatan var mı aramızda?Pozisyonumuzu ekranda kapatamazsak,mecburi fiziki teslimat mı yapacağız? Bunun ayrı bir ücreti prosedürü var mı?
     Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Hiç başıma gelmediği için soruyorum; vade kapama günü ve ertesi spot yine böyle taban olursa ne oluyor?
    Forumu en baştan okursanız cevabı bulabilirsiniz. Daha önce konuşuldu bu konu.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. müsait olan birisi güncel tablo yayımlayabilir mi ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    % 30 üstü kozal ulker
    % 20 altı Krdmd Tavhl.

diğerleri elenmiş benim tabloda görünmüyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. skbank viop tarafında bir hazırlık var 1 saat içinde 225 bin lotluk işlem oldu. yani 22.5 milyonluk lot işlem yapıldı.

spot tarafında 63 milyon tabanda satış da
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Bu saate hem de kapanışta devre kesmişken yanıltıcı olabilir ama anlık resim bu

Sayfa 126/210 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •