Sayfa 126/398 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    yapay zekaya göre eğer altın demir cevherinde bulunuyorsa az miktarda olsa bile çıkarılması mantıklı olabilirmiş dünyanın en büyük demir madeni carajas'da böyle yapıyorlarmış. ya da demir cevherinin bulunduğu ana kayadaysa önce demir, sonra altın şeklinde. tabii bingöl 250 milyon ton, carajas 7 milyar :P

yine isveç 3 milyar tonluk demir madeninin yakınlarında (50km) bulmuş, ama miktarı düşük bulunduğu için bir şey yapılmamış böyle örnekler de var.

benim için bir şey çıkmasa da bir şey değişmeyecek zaten.
    Altın madeni bulgusu Sivas’ta, Bingöl’de değil. Rezerv tespiti için çalışma yapılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://twitter.com/sezgindemirel7/s...0OsBzkwISzsT4A

Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    Altın madeni bulgusu Sivas’ta, Bingöl’de değil. Rezerv tespiti için çalışma yapılıyor.

önce sivas yazmıştım :D doğru yazdığımı sonradan düzeltmişim. ahah neyse ha bingöl ha sivas hepsi bizim

4. At bizim avrat bizim
    Bingöl bizim Sivas bizim
    Eregl bizim Isdmr bizim

5.  Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    https://twitter.com/sezgindemirel7/s...0OsBzkwISzsT4A

Okudum ama birşey anlamadım, inceleme devam ediyor ama tarih belli değil sanırım.
    Okuyanlar varsa kısaca anlatabilir misiniz.?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

benim okuduğum ve anladığım fiyat kırıldığı kanaatine varılmış. bir sonraki aşama dampingin uygulanması olur bu durumda. ama bu fiyatlanacak mı göreceğiz daha piyasaların düzelmesini fiyatlayamadık tam.

7.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    benim okuduğum ve anladığım fiyat kırıldığı kanaatine varılmış. bir sonraki aşama dampingin uygulanması olur bu durumda. ama bu fiyatlanacak mı göreceğiz daha piyasaların düzelmesini fiyatlayamadık tam.
    Teşekkür ederim, öyleyse sonuç pozitif ama fiyata etkisi ne olur ben de bilemedim..😁

Sayfa 126/398 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •