Tcell , Sahol , Sasa , Hektaş %3 aldı karanlık seansta hayvan...
Tcell , Sahol , Sasa , Hektaş %3 aldı karanlık seansta hayvan...
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
3s
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP
•İki hafta önce Çin ciddi bir ekonomik tehlike altındaydı!
•Uyguladığım çok yüksek Gümrük Vergileri, Çin’in ABD pazarına – ki bizim pazarımız açık ara dünyanın en büyüğüdür – ihracat yapmasını neredeyse imkânsız hale getirdi.
•Çin’le olan ticareti âdeta aniden kestik ve bu onlar için yıkıcı oldu. Pek çok fabrika kapandı ve hafifçe söylemek gerekirse, “iç karışıklık†yaşandı.
•Ne olduğunu gördüm ve bu durumdan hoşlanmadım – bizim için değil, Çin için.
•Çok KISA SÜREDE Çin’le bir ANLAŞMA yaptım, çünkü işlerin onlar adına çok kötüye gideceğini düşündüm ve böyle bir şeyin olmasını istemedim.
•Bu anlaşma sayesinde her şey hızla istikrara kavuştu ve Çin tekrar normal işleyişine döndü. Herkes mutluydu! Bu iyi haber!!!
•Kötü haber ise – belki bazıları için şaşırtıcı değil – Çin bu ANLAŞMAYI TAMAMEN İHLAL ETTİ. İyi adam olduk da ne oldu?
bununla tokalaşan sonra parmaklarını kontrol etsin sallamasyon tanıdık geldi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://m.youtube.com/watch?v=KFq4E9...hlIGJvYg%3D%3D
günün özeti kapanış grafiği yukarda, bugün bittek kavurma oldu
dün akşam bunu ekleyecektim, zamanm olmadı
grafik 1.07 sn![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Hissede kumar oynamam abi, kumarı endekis vobda oynarım. Sen mscı dan çıkarttılar, bekle diyince ekrandan silmiştim. Hakkaten tabana yapışmış
Kademelere baktım üç beş lot aralarda çok lot yok.
Muhtemelen biri tabana yüklü alış girdi, herifde görünce 766bin lotu eline vermiş olmalı.
Bu durumu yorumlamak gerekirse, herif fiyata bakmadan elindeki malları çıkma derdine düşmüş.
Sence kaç taban çektirirler
Hamdım Piştim Yandım
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Yer İmleri