Cok varmis ben goremiyorum o payi. Benim mstriks mobil[emoji20] cokmus 50 bin falan di tahminimde.
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herturlu entrika var hangisini istersen onu kullan...brutten çýkmadan son gün ya yukarý yapacak ya aþaðý...ptesi normal seans adam malý ptesi yukseltirmi!???....yada gelene geçene verirmi...bu adamýn mali dolaþýmda deðildi neden nasýl sattý bu hiç hoþ deðil huylandim...falan fonun hissesi bitti bu iyi gidebilir..vs vs vs...hangisi iþine yararsa tepe tepe kullan...bu hoduk malý cikmak için brutumu bekledi...kaç enayi ayný gün satamayacagi malý alýr...aldýn adamdan satamiyorsun tabana verse baka kalacann...anlaþýlýr gibi deðil...ben bu iþten bir halt anlamadým...artýk tombala oynayacz kime ne çýkarsa ....
Hisse yataya girdi brut cikisida suyumuzu sýkarlar iyice dokerler. Sonra ucururlar. Teb buyuk ihtimal sattigini alir. Bence operasyon icerden de destekli olabilir.
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dgzteye ozel durum degil mipas ditas celhada da satmis dogan amca
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bu doðanlar bugün ki not indirimi haberini önceden almýþ sanýrým
Ayrýca þimdi topladým saklama daðýlýmýný 6.948.574 milyon lot var iþ diðer finasman dahil.teb i dahil etmedim tek Buda demekki teb in elinde 600 bin lot filan var.dolaþýmda ki hisse sayýsý 7.500.000 kabaca
Yer Ýmleri