Sayfa 1263/1527 İlkİlk ... 26376311631213125312611262126312641265127313131363 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,097 - 10,104 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Deniz Üstadım USAK bakabilir miyiz.

Bu Haftadan itibaren secime kadar gentas-katmr-usak sürpriz yapabilir dikkat etmek lazım.

YTD- Kesinlikle...

2. Deniz hocam afyon son günlerde yabancı alımı artıyor size zahmet bakabilirsiniz teş.ederim

3.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Eyvallah teşekkür ederim hocam. Benim de aslinda bu kozalaklardan baska kagit gozumu almıyor. 0.6 lardan beri iyi ekmegini yedik hic zarar etmedim. Bekledigim cok oldu ama mutlaka karla satabiliyorsun huyunu suyunu öğrendik iyice bir de buradaki ustadlar da sağolsunlar bizim gormedigimiz farkli acilari paylasiyorlar. Hepsine tesekkur ederim. Hafta iç bu yazdigin senaryoya bakacagim ben de ama bur gözüm de yunsa da olacak. Kagit gozumun onunde uctu gitti ben kozanin 6 uzeri atmasini beklerken nerdeyse 80 kademe gitti yunsa namussuzu

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Al sat diyemem hocam ama gubrf 3.20 altına inmezse ilginizi çeker belki; söğüt madeni muhabbetine takip etmeye başlamıştım, biraz da bu civarlardan mallandım, finansal durumunda sıkıntılar var ama haftalık grafiği şu durumda:
    Henüz bilanço açıklamadığını da not olarak belirteyim..
     Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Kırmızı 3.19, mor 3.41; 3.50 civarı da yatay seviye direnci var..
    Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Benim kadar gapı önemsediğini düşünmüyorum ortak. O kadar ki bir dönem tavhl gaplarına inemsini bekleyip güzel kazançlar sağlamıştım. Aselsana hiç incelemeden 24-25 lerden dalacağıma 23.14 teki son gapına iner diyip yüklü girseydim yüzde 10 dan fazla kazanıyordum.

Çok kişi açılış gapını önemsemer hatta yüksek hacim gapı ezer diye düşünür. Ben önemsiyorum. Kesin kapatıyorlar.

Kozaa zaten tepkiye gider diyoruz. Yabancı toplamamışken dönmeme ihtimali yok.
    Parçalı alım yapılması gerekeceği için ben planımı cuma günü yazmıştım sanırım. Ptesi bence gapı kapatıp dönerse ki sadece 25 kademe sorun değil kozaa için ve yabancı alımı ve baskı kalkması için iyi olur. Ha dönmezse 6.10 üzeri kalması durumunda alırım. Aldıktan sonra kırarsa muhtemelen gapa gelir ben de yüklü alırım. Beklemeye geçerim. Almadan dönerse direkt gapa gelir ve oradan yüklü alırım. Tabii stoplu. Her halükarda en az yüzde 10-15 ne ise artık ,ben mahkemeyi fiyatlar diyorum. Bunu da kacirmak istemiyorum.

Sent from my iPhone

Gap ın nerede oluştuğuna bakmamız gerekir. Düşük fiyatlarda oluşan gap güçlü yükselişi
    Yüksek fiyatlarda oluşan gap güçlü düşüşü işarettir
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Bist-50 hisselerinin son 100 gün içinde gördükleri en dip fiyata uzaklık mesafeleri:

6.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Gap ın nerede oluştuğuna bakmamız gerekir. Düşük fiyatlarda oluşan gap güçlü yükselişi
    Yüksek fiyatlarda oluşan gap güçlü düşüşü işarettir
    [emoji106] doğru. Yükselirken oluşan gap her türlü kapatılıyor işte sorun o. Bakalım baskı olmaması için kapatır dönerse iyi olur. Citi de daha 25m bile yok. Toplamaları lazım mahkemeyi fiyatlayacaksa

Sent from my iPhone

7. Önceki 5,95 yüksek, sonraki 5,96 düşük. Burda gap tartışılır bence.

8. Sayın night birdss sorum size olacak. Hani siz diyordunuz ya ben çöpçüyüm diye 😅.Şu Karsan uyuzu sizin çöğlüğe uymuyor mu?. Yerli oto şirketleri malum son sürat giderken bu uyuz niye geride kaldı. Ne dersiniz buhaftada Karsan merkebinin haftası olabilir mi

Sayfa 1263/1527 İlkİlk ... 26376311631213125312611262126312641265127313131363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •