dönüş emaresidir inşallah
Egeser biraz sabır gerektirecek sanırım..
Bu imtiyazlı hisse saçmalığını tamamen kaldırmaları lazım aslında, ama kimsenin umurunda değil. Esas sözleşmesine bakıyorum da nitelikli dolandırıcılık kıvamında, tam bir şark kurnazlığıyla yazılmış. O kadarı halka açık değil de, varsayalım açık olsa ve şirketin yüzde 99'unu alsan yönetimi ele geçiremiyorsun. Kar dağıtımında %8 A Grubu, %5 B Grubu, %8 Yönetim Kurulu derken karın yaklaşık yüzde 20'sini patron baştan cebe atıyor. Yani bunun F/K hesabını yaparken sonucu 5/4 ile çarpmak lazım. F/K 8 görünüyorsa küçük yatırımcı için 10'a tekabül ediyor.
Bu da bana ders olsun. Esas sözleşmesini okumadan bir daha hisse almamalıyım.
YTD
Kötü yanı kendisi %8 in tamamını alıyor,bize düşenin çok küçük bir bölümünü verip gerisini yedek akçeye ayırıyor (28 milyon)...oysa kendisi de hiç olmazsa o %8 in bize verilen yüzdesi kadarını alma hakkı olsa o zaman temettü tatminkar olurdu...
Düşen kamayı oluşturmuş görünüyor. Bu görüntü yükselişe işaret eder ama tabi önce yarın 3.94 ün geçilmesi ve üzerinde kalıcılık görmek lazım..
Hayırlı uğurlu olsun F/K 5.96 ya da indi.
Evet endeks sert geri çekilme yaptı ama halen daha HEKTAŞ , UŞAK F/K 16-17 lerde, KUTPO 7,5 larda.
3.85 te dip çalışması yapıp tekrar 4 lü rakamlara geri döneceği senaryosu da suya düşmüş görünüyor.
15 dakikalık, saatlik, seanslık, günlük, haftalık ve de aylık tüm grafikler nahoş.
Ağustos ayından beri süren yaklaşık 8 aylık düşüş periyodu nedense bitmedi.
Kağıdın bütün sıkışmaları düşüşle neticeleniyor.
Haberimiz yok, Ege Seramik battı herhalde !!!
Battı ya da çok ******** bir patronu var...
Yer İmleri