Sayfa 127/443 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Bu hisse kadar iyi trade yapilacak hisse varmidir acaba hareket ettimi cok fena oluyor ama hacim olmadimi resmen adami bunaltiyor

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. En geç önümüzdeki hafta tepki vermesini bekliyorum eğer gelmezse bir süre daha devam eder yatay da.
    İşlem hacmine dikkat ediyorum sanki düne göre daha iyi gibi.

3. 5.31 i gecsin bi hareket olur 5.50 de kalici olursa hareketin devami gelir

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Aynen dediğin gibi 5,3 -5,55 arası bu hafta gidip gelirse benim bayrak formasyonu düşüncem gerçekleşir ki o zaman yükselen boğa üçgeninin dört dörtlük oluşturmuş olacak.

Ki tek çıkışı alıyor yukarı kırmak inşallah bozulmaz.

5. Bugün sanki 5,3 üzerinde gidiyor,
    Bu arada seans sonlarına doğru alış ve satış arasında fark olabiliyor arkadaşlar.

Dün akşam yetişemedim son dakikada

Alış 5,20 ise satış 5,25 idi mesela bu gibi durumlarda 1 lot bile aktiften alsak yeter kapanışı yüksek olur ki hepimiz bunu yapabiliriz ben bu akşam bakıcam duruma göre aktiften tek lot ile yapıcam haberiniz olsun

6. herkes uyuyor :=)

7.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    herkes uyuyor :=)

Biraz daha uyumasında bence mahsur yok...

8.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    7ler v.s çok yüksek hedefler, çıksa da kalıcı olacağını sanmam,

Bakarsanız, finans şirketleri genelde defter değerinin bile altında fiyatlanır. Yok eğer üstündeyse karı yüksektir, geçmiş karlar gelecekte aynısının geleceğini garanti etmez.

Aktiflerinde batık oranı yüzde bir yükselse, karı sıfırlanır 2015'e döner. Tedbirli olmakta fayda var.
    Defter değerinin altında fiyatlananlar var tabi ki ama ortalaması 1,20. Finans şirketleri dd nin %20 fazlasıyla fiyatlanıyor ülkemizde Ortalama olarak.

Dd=Özkaynaklar/Sermaye: 123 mn/30 mn = 4,12 lira
    Piyasa değeri=pd=Hisse fiyatı= 5,28 lira

Pd/dd= 1,28

Lidfa geçen yıl 1,95 leri gördü pd/dd olarak.

Ayrıca faaliyet raporunda yazıyor, şirket batık riskini en aza indirmek için toplam portföyünde herhangi bir sektörle %15 den fazla iş ilişkisine girmiyor. Bankalar gibi tek bir firmaya 3 milyon lira kredi vereceğine bunu küçük dilimler halinde 100 Kobi'ye vererek riski düşürüyor.

Sayfa 127/443 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •