Sayfa 127/994 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. aynı zamanda küçük bir çanakda tamamlanmış oluyor..

2.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

saatlik..

79.90 hadi düz olsun 80.00 yaty direnç noktasıdır..

tabi bence.

.

ahanda 80 görüldü..

3. saatlik..

artık bakış açım bu şekilde

bu seviyeler çok kritik..

bir defada geçmesi benim açımdan süpriz olur..

haber düşerse yada düşecekse ve biliniyorsa başka tabi..

tabi bence.

4. Eskiden azıcık kıpraştı mı bizim tank taburu halaya kalkardı, ne güzel kimse kalmamış, demek ki yukarı yolculuk devam

Alıntı Originally Posted by erolgabakci Yazıyı Oku
    Eskiden azıcık kıpraştı mı bizim tank taburu halaya kalkardı, ne güzel kimse kalmamış, demek ki yukarı yolculuk devam
    SSB ile BMC yarın Altay tankı seri üretim sözleşmesini imzalayacakmış. Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah Otokar'ı da konsorsiyumun içine alırlar. Aksi takdirde ilk seri üretim tankın hattan inmesini en az 5 sene bekleriz.

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    SSB ile BMC yarın Altay tankı seri üretim sözleşmesini imzalayacakmış. Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah Otokar'ı da konsorsiyumun içine alırlar. Aksi takdirde ilk seri üretim tankın hattan inmesini en az 5 sene bekleriz.
    Bence artık Altay Tankini s.tir edin OTOKAR şirket politikasını kanımca tamamen değiştirdi

7.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    O dediğin zor neden dersen şirket kendi yazmış ;

''29 Temmuz 2008 tarihinde, Otokar ile Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) arasında imzalanan “Milli İmkanlarla Modern Tank Üretim Projesi†(Altay Projesi) ile ilgili olarak SSM tarafından Şirketimize 25.04.2018 tarihinde tebliğ edilen yazı ile Altay Seri Üretim Projesi kapsamında sunulan tekliflerin değerlendirme sürecinin tamamlandığı, Savunma Sanayi İcra Komitesi kararı doğrultusunda Altay tankının seri üretimi için Şirketimiz dışındaki adaylardan biri ile sözleşme görüşmelerine başlanmasının uygun bulunduğu tarafımıza bildirilmiştir.''

Alıntı Originally Posted by andrewcardwell Yazıyı Oku
    O dediğin zor neden dersen şirket kendi yazmış ;

''29 Temmuz 2008 tarihinde, Otokar ile Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) arasında imzalanan “Milli İmkanlarla Modern Tank Üretim Projesi†(Altay Projesi) ile ilgili olarak SSM tarafından Şirketimize 25.04.2018 tarihinde tebliğ edilen yazı ile Altay Seri Üretim Projesi kapsamında sunulan tekliflerin değerlendirme sürecinin tamamlandığı, Savunma Sanayi İcra Komitesi kararı doğrultusunda Altay tankının seri üretimi için Şirketimiz dışındaki adaylardan biri ile sözleşme görüşmelerine başlanmasının uygun bulunduğu tarafımıza bildirilmiştir.''
    Sayın Hocam, size katılmakla birlikte ülke menfaatleri söz konusu olduğunda her türlü bürokratik işlemin kısa bir süre içerisinde değiştirilebileceği kanaatindeyim.

Sayfa 127/994 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •