PD/DD neden çok yüksek görünüyor?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PD/DD neden çok yüksek görünüyor?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matrix programı yerine siz halka açık verilerden hesaplarsanız daha doğru olabilir.
Böyle programlar yanlış olabilir. Ancak bu yanlışlık hisseye meyillenen yatırımcı gelmesin diye değil basit bir payda hatasından kaynaklanıyor.
Komplo teorisi olarak matriks bozulmamıştır.
Arasanız 8 şirkette daha hata bulabilirsiniz ☺
kap a haber düşmüş.arkadaş demişti kap a haber düştükçe şahlanacak diye .düşen haberde hissenin tipe dönüşümü için başvuru yapılmış.anlaşılan hissenin diğer sahipleri de ellerinden hisseyi çıkarmaya niyetliler....y.t.d.
8.68 benim için en önemli destekti. 8.70 i kıracağını düşünmüyordum. Ama yanılttı. 8.44 desteği çalıştı gibi ama zarar çok büyüdü. Uzun vadede kaybettireceğini zannetmiyorum. Şirketin daha ilk bilançosu gelmedi. Suriye meselesi çalkantılı fakan. Belirsizlikler kalktığında bu fiyatlar rüya olur. 1 sene falan beklemeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Diğer sitedeki borsa cambazlarını okudukça sanki spek hisse almışız, vurmuş geçmişler. Ben kaç senedir oyak hisselerinin uzun süre zarar ettirdiğini görmedim. En gitmeyeni ereğli bile düzeltilmiş grafikte önceki zirvesine yakın. Yapmayın Allah aşkına. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bilanco tarihi belli mi?
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yer İmleri