Bu hisseden şunu anlıyorum yükselmeye gelince normal bir hisse ama düşmeye gelince spekülatif.
Bu hisseden şunu anlıyorum yükselmeye gelince normal bir hisse ama düşmeye gelince spekülatif.
Şöyle kağıtlara bir bakıyım dedim, şaka değil çoğu kağıt fizana vurmuş be ya. Bunda hala aynı hareketler.
İnfo 96.299 lot net satış yapmış.
PARA TUZAĞI adlı 2016 yapımı bir filmi izlemenizi tavsiye ederim.(Borsa,algoritma ve aracı kurumla ilgili-Bakarsınız bir gün filmi değil gerçeği olur)
https://www.netflix.com/tr/title/80084089
google veya youtube'da da bulabilirsiniz.
PARA TUZAĞI
Bir yatırım programı sunucusu, tavsiyelerini dinleyip her şeyini kaybeden sıradan bir adam tarafından canlı yayın sırasında rehin alınınca bir skandal patlak verir.
Başroldekiler:George Clooney,Julia Roberts,Jack O'Connell
Yatırım tavsiyesi değildir.
Millet info ya ates puskuruyor ...info tavsiye yapmasaydi bu kagit buralara bile cok daha uzun sure de gelirdi infoya kizmak anlamsiz ve sacma...patron alim yapmadikca bir ise yaramaz tavsiye model porfoy vs...patron alimi daha dusukte kullanacaksa spk ya sikayet edilmeli hak kaybina sebep olup menfaat yaratmaktan ...bircok patron kagidini pandemi surecinde korudu kolladi bu firma saldim cayira mevlam kayira birde tv ye cikip cok kar edecegiz dediler o gazla anca buralari gorduysek yanmisiz aglayanimiz yok oyleyse
Al sat degildir
Benim anlayamadığım bir konuda bu firma önemli hisselerden sayılıyor.Bir ayda zar zor 11970 görüp satış fırsatı bile vermeden aynı gün eksi kapatıyor. Birilerı bizim lotlarımıza kafayı takmış, inadına beklemeye devam.
Yer İmleri