Sayfa 127/339 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 2705 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. Birileri yine güldürdü beni. 400 binin yüzde 10 unu 15-20 bin olarak hesaplayanlar bu hisseden nasıl kazanacak..
    Hesap bilen yok..

2. Artı 15 yıldır elinde hisse de tutuyormuş. Sen 15 yıl önce hisse kaç tl idi ve kaç lotun vardı onu söyle inanayım.
    Herkes işkembeden sallama yapıyor.

Alıntı Originally Posted by Ahtapod Yazıyı Oku
    Birileri yine güldürdü beni. 400 binin yüzde 10 unu 15-20 bin olarak hesaplayanlar bu hisseden nasıl kazanacak..
    Hesap bilen yok..
    Kira 15.000 -20.000 getiriyor demiş arkadaş. Yaşlı kurt gece gündüz burayı okumaktan yorulmuşsun. Bu piston seni yordu 😀

Geçen sene 4. Çeyrek açıklanmadan harekete baslamıstı ufak ufak ogün +%7 deyken o felaket bilanço açıklanmış ve eksiye dönmüştük. 1-2 ay sonra yine aynı fiyatlara çıktık ama ogün iyi can sıkmıştı. Oyüzden bilançoya çok takılmamak lazım. Yapılan iş belli pazar belli %70 mal dışarı satılıyor. Bilanço bencede ne uçar ne kaçar. Paralar kasada duracağına yeni yatırım yapılsın pazar büyütülsün. Bu kağıt ozaman dediğiniz uçuk rakamları görür. (100 tl üstü 😆/) onun dışında hareket alanı belli. O alanda bol trade ile maliyeti çok aşağılara çekmeye müsait.

5.  Alıntı Originally Posted by amele42 Yazıyı Oku
    Kira 15.000 -20.000 getiriyor demiş arkadaş. Yaşlı kurt gece gündüz burayı okumaktan yorulmuşsun. Bu piston seni yordu ��
    Olabilir.
    Yalnız 15 yıldır hisse tutana pek inanamadım.
    Fiyatı bile silinir 15 yılda.
    Laf olsun diye de 15 yıldır hisse taşıyorum denmez.
    Herkesin kafa uçuyor bu forumda

6. NETAŞ'a bakıyorum hasılat iyi. Ama zarar BÜYÜK.
    EFK da düzelme olsa da 46 milyonu 110 milyon zarara dönüştürmüş.
    Kront ta denge yok. İSTİKRAR yok. 3.çeyrekte bu sefer zarar yazmış.

Goody 2.2 milyar hasılata anca 61 milyon KAR. O da geçen yıl 136 milyonmuş. Bu yıl yarıya düşmüş.
    İHLAS grubu gibi millette beyin bırakmayan grupları ise hiç düşünmeyelim.

FMİZP yatırımcısını alıştırmış. 10 yıldır hep KAR.

İSTİKRAR: Yatırımcı açısından çok önemli bir kriter olmalı
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

7. FMIZP - F-M İzmit Piston

Her zaman olduğu gibi birileri aklınca çoğu kişilerin yazdıklarını çarpıtıp ters algı oluşturmaya çalışıyor.300 400 binliralik daire ,senelik 15 20 bin kira getirir.fakat bu hisse %10 gelir getirir derken neyle neyi kiyasladığımı,hoş gayette güzel anlamıştırda nedense başkalarının anlamasını istememişliğinden midir neyse.bu hisseyi 2009 dam 4 5 yıl önce tanıdım.ögünlerde hisse 400 tl civarıydı,sermayesi 200 bin tl civarıydı.hisse sermaye artırıyorum dedi hisse bir hafta boyunca tavan tavan gitti.3 ay sonra hisse fiyatı 1400 tl gibiyken 1 e 68 bedelsiz sermaye artırdı ve elinde hissesi olanı hisseleri 69 katına çıktı,hisse fiyatı bölününce 23 tl civarı olmuş oldu.nasıl ki sermaye artırım haberiyle 10 tavan yaptıysa bölünme tamamladık sonra 3..60 tl lere geriledi.bu 3.60 tl hisse fiyatı bölünmeden önceki fiyatı 250 tl gibi olmuş oluyordu.sonradan zaman içinde yükseldi düştü.Aslında bunlar beni hiç ilgilendirmiyor.ben temetrumu hep aldım.beni ilgilendiren tarafı hisseni fiyatı değil,temetrunun bu yıl nekadar olacağıdır.Okadar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Gayfe içen var mı.
    Bugün ben ödeyeceğim...

Sayfa 127/339 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •