Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Bunlar ulus içinde ulus devlet içinde devlet yaratmak isteyen etnik milliyetçilerdir PKK=HDP'dir deyince ahlaksız işbirliğine limon sıkmış oluyoruz dolayısıyla Faşist/Irkçı Kemalist oluyoruz, bakalım Kürt anneler herkesin bildiği gerçeği söyleyince ne olacaklar!
    Bu arada Sol.org'u şöyle bir dolaştım 41 kerre maaaşallah Kürt milliyetçileri Komünist Türkleri öyle güzel üç terbiyeli maymuna çevirmişler ki "Görmüyorlar.. Duymuyorlar.. Bilmiyorlar...."

Diyarbakırda 4 annenin başlattığı Çocuklarımızı geri verin eylemine 7 aile daha katıldı. Kaçırılan polis Vedat Kayanın annesi Emine Kaya Kürtçe olarak HDP Kandildir. Bunlarda vicdan, din ve iman yok dedi.
    https://odatv.com/diyarbakirdaki-ann...-06091957.html

‘PAZAR SABAHI AÇIKLAYACAĞIM

’Soylu, bir gazeteci tarafından yöneltilen “İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa pejmürde ederiz dediniz. İstanbul’a kayyum mu atanacak?” sorusuna ise “Onu pazar sabahı açıklayacağım” yanıtını verdi.

İMAMOĞLU'NDAN SOYLU'YA YANIT

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ise, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kayyum tehdidine cevap geldi.Ekrem İmamoğlu, Soylu'nun kayyum çıkışı için,*"Polemiklerden nemalanmıyorum" dedi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...di-247970h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bunlar ulus içinde ulus devlet içinde devlet yaratmak isteyen etnik milliyetçilerdir PKK=HDP'dir deyince ahlaksız işbirliğine limon sıkmış oluyoruz dolayısıyla Faşist/Irkçı Kemalist oluyoruz, bakalım Kürt anneler herkesin bildiği gerçeği söyleyince ne olacaklar!
    Bu arada Sol.org'u şöyle bir dolaştım 41 kerre maaaşallah Kürt milliyetçileri Komünist Türkleri öyle güzel üç terbiyeli maymuna çevirmişler ki "Görmüyorlar.. Duymuyorlar.. Bilmiyorlar...."

https://odatv.com/diyarbakirdaki-ann...-06091957.html
    hdp binası önünde oturma eyleminin zamanlaması bana göre manidar..kayyum atamasının hemen ertesinde oluşması,akepe lilerin

destek vermesi,polisin ses çıkartmaması..su-lu nun pejmurde ederiz çıkışması..

bütün bunlar bunların altında akepe nin olduğunu gösteriyor..amaç kayyum tartışmasını gündemden uzaklaştırmak..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    hdp binası önünde oturma eyleminin zamanlaması bana göre manidar..kayyum atamasının hemen ertesinde oluşması,akepe lilerin

destek vermesi,polisin ses çıkartmaması..su-lu nun pejmurde ederiz çıkışması..

bütün bunlar bunların altında akepe nin olduğunu gösteriyor..amaç kayyum tartışmasını gündemden uzaklaştırmak..
    Benim zorum RTE ile,yok olduğu zaman bütün sorunlar iyi,kötü çözülür, ülkenin başına bütün püsküllü belaları hep o soktu.

Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •